Maybelline – ColorSensational Lipsticks – Coral Tonic & Shocking Coral

Ik had deze al een tijdje op het oog en ik zat een hele tijd te twijfelen. Ik vind de kleuren supermooi, de lipsticks bevatten veel pigment (ik heb al wel vaker in de kruidvat staan swatchen) en zijn lekker fel van kleur. Uiteindelijk kocht ik ze pas laatst met de 1+1 gratis actie bij kruidvat en ik ben blij dat ik ze heb.

Ik heb het op de foto al afgehaald, maar als je goed kijkt zie je het nog wel zitten. Ze lipsticks zijn net als bij gosh in folie verpakt en het folie krijg je er makkelijk af. Echter, onder het folie zit nog een grote, foeilelijke, superplakkerige beveiligingssticker. Zucht. Waarom kan die niet OP het folie.

De doppen hebben beide een andere kleur. Toen ik ze thuis openmaakte vond ik dat stom. Een andere kleur, waarom konden ze niet allemaal dezelfde kleur hebben. Dat staat mooier in mijn lipstickhouder. Ik heb de lipsticks opgehad en nu vind ik het eigenlijk wel handig, want zo kan ik direct zien welke lipstick welke is.

Ik ben uiteindelijk voor Color Tonic en Shocking Coral gegaan. Volgens de naam beide coraalkleuren, terwijl de ene duidelijk rozer is en de ander meer oranje. Op de sticker zou ik ze beiden wel koraal durven noemen, als ik de lipsticks bekijk en opheb, niet meer.


Op de foto’s heb ik de lipsticks net omgedraaid. Links zie je Shocking Coral en rechts Coral Tonic. Ik had de onderkant gefotografeerd en ze daarna zo neergezet, en niet bij stilgestaan dat ze bij de foto met de stickers dan net andersom staan.


Het eerste wat me opvalt is dat ze enorm naar vanille ruiken. Als ik ze op mijn lippen draag, ruik ik het nog. Maar ik vind het geen vervelende geur. Ze geven beide veel pigment af zonder veel product af te geven. Glijden over je huid en lippen en brengen makkelijk aan. Ze zijn niet te boterig, zoals ik bijvoorbeeld van Catrice gewend ben.

Ze claimen niet longlasting of dergelijke te zijn. Sterker nog, er staan geen beloftes op de verpakking. Maakt ook niet uit, want gelukkig blijven de lipsticks de hele middag zitten en vervagen langzaam. Na een maaltijd zal je ze wel even moeten bijwerken.


Shocking Coral. Eigenlijk meer felroze.


Coral Tonic.Op mijn lippen zou ik meer donkeroranje zeggen.

Deze Color Sensational lipsticks van Maybelline kosten €12,95 per stuk en zijn oa te koop bij Kruidvat

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oeh, Shocking Coral vind ik heel mooi!

 2. Reply

  Staan je allebei mooi zeg!

 3. Reply

  Ze staan je prachtig! Vooral de donkerste vind ik je schitterend staan!

 4. Reply

  Ze staan je allebei prachtig!

 5. Reply

  Wat een mooie kleurtjes zijn dit.

 6. Reply

  Wat een mooie kleurtjes zeg! Staan je leuk !!

 7. Reply

  Mooie kleurtjes, coral tonic vind ik vooral heel erg mooi!

 8. Reply

  Prachtige kleurtjes!

 9. Reply

  Wat een mooie hulzen! De pigmentatie is ook goed en wat staan de kleuren je leuk!

 10. Reply

  die roze is gorgeous πŸ˜€

 11. Reply

  Coral Tonic staat je super! Alhoewel die andere ook, maar ik heb een zwak voor koraal-kleurtjes πŸ™‚

 12. Reply

  Shocking Coral <3 Wat een geweldige kleur! Beide kleuren staan je trouwens erg mooi.

 13. Reply

  Mooie lipstick staat je echt goed

 14. Reply

  Beide staan je heel goed moet ik zeggen, Coral Tonic kende ik nog niet maar wow wat een gaaf kleurtje!

 15. Reply

  Prachtige kleuren!

  β™₯

 16. Reply

  Allebei de kleuren staan je echt heel goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge