Maybelline – ColorSensational – 902 Fuchsia Flash

Ik ben echt fan van deze lipsticks. Ik kocht er al eerder twee en ik wil er meer!Β  Ze zijn heerlijk romig, maar niet te. In allemaal felle, leuke kleuren verkrijgbaar en blijven goed zitten. Nieuw in mijn lipstickfamilie is Fuchsia Flash.


Het is een felle roze kleur met een blauwe ondertoon. Van deze kleur heb ik vele lakken en mag ik er in nagellakvorm van ook (van mezelf) geen meer kopen. In lipstickvorm heb ik er eigenlijk nog geen van. Nuja, tot nu dan.

Ik vind het wel grappig dat al je de dop eraf haalt, je eigenlijk de gehele huls ziet. Niet alleen de helft. De dop is transparant en aan de kleur van de dop zie je welke lipstick lijn het is. Nuja, ze heten allemaal wel ColorSensational, maar met paarse dop zijn meer neutralere kleuren, en met donkerrode dop zijn volgens mij meer de oranjere kleuren en deze neon oranje doppen zijn meer de koraal en rozere kleuren.

Ik probeer het zoveel mogelijk te vermijden, maar hier een foto met flits. zo kan je goed zien hoe fel de lipstick is. Want zo zie ik deze ook echt op mijn lippen. De lipstick is goed gepigmenteerd. Sterker nog er komt enorm veel kleur vanaf. Het voelt alsof ik labello opdoe, zo zacht. En dat is een hele vooruitgang! De lipsticks met paarse dop zijn enorm stroef. Dat je echt moet duwen om product te krijgen. Gelukkig heb je testers in de winkel!

De lipsticks blijven vrij lang zitten. Een kerstmaaltijd overleven ze niet, maar een glas drinken en ontbijt bijvoorbeeld makkelijk.

Deze Color Sensational lipstick van Maybelline kost €12,95 per stuk en zijn oa te koop bij Kruidvat en is verkrijgbaar in vrij veel kleuren.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie kleuren ze lijken me erg mooi!

 2. Reply

  Super mooie kleuren!

 3. Reply

  Wat een prachtige lipstick en super pigmentatie!

 4. Reply

  Aan de swatches te zien heel erg gepigmenteerd! Ook een mooie kleur.

 5. Reply

  Ik vind het een hele mooie en lekker felle kleur!!
  <3

 6. Reply

  blijft een geweldige mooie kleur!

 7. Reply

  Prachtige kleur!

 8. Reply

  Oh wat een sprekende kleur!

 9. Reply

  wauwie πŸ˜€ love zulke tinten!

 10. Reply

  Prachtig kleurtje!

 11. Reply

  Wat een prachtige kleur, mooi hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge