Maybelline – Color Tattoo – On and On Bronze

In de onderste laden van mijn Muji case had ik al 4 color tattoo’s liggen. En wel Eternal Gold, Permament Taupe, Metallic Pomegranate en Pink Gold. Laatst voegde ik er On and On Bronze aan toe en gebruikte deze voor mijn kerstlook.


De potjes waar de color tattoo’s inzitten vind ik mooi, maar niet altijd praktisch. De doppen zijn glad en mijn reuma handjes hebben nog wel eens moeite om de dop eraf te draaien. Je moet de doppen namelijk stevig erop draaien, anders kan de color tatoo -net als gelliner- uitdrogen. De potjes bevatten 4 ml.

Waar kan je ze nou voor gebruiken?
Wat je maar wilt. De color tattoo’s bevatten veel kleur en hebben een creamy textuur. Ze blijven lang zitten. Maybelline beweert zelfs 24 uur! Zolang heb ik het niet geprobeerd. Je kan ze gebruiken als oogschaduw. Maar ook als oogschaduwbasis en er een andere oogschaduw overheen aanbrengen. Of maar op een deel van je oog en dan bijvoorbeeld als gelliner.

En om eerlijk te zijn moet ik nogsteeds wennen aan de creamy textuur. Ik heb een swatch gemaakt met mijn vinger en daarmee nam ik teveel product mee. Of ik smeerde het natuurlijk niet goed genoeg uit. Met een kwastje lukt dat beter en kan je het ook preciezer op je oog aanbrengen. Ik zou ook per oog werken, want als de color tattoo is opgedroogd kan je het niet meer blenden. Ik verdeel het graag over mijn hele bewegende ooglid en dan nog iets erboven. Met een blending kwast en een beetje matte oogschaduw in een zelfde kleur vervaag je de randen makkelijk.

Hier zie je de color tattoo in een look. Ik heb een beetje gouden oogschaduw in mijn ooghoek aangebracht en wat donkerdere oogschaduw in mijn crease. Nou hoef je niet mega snel te werken, maar je moet ook geen kwartier wachten.

Eternal Gold en Permament Taupe
Metallic Pomegranate en Pink Gold

De colour tattoo’s kosten geloof ik €10,15 per stuk en zijn verkrijgbaar bij trekpleister en kruidvat. Mocht je naar duitsland gaan zou ik ze daar kopen, dan betaal je slechts €7,50 als ik het goed onthouden heb.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Deze staat al een tijdje op m’n wishlist, hij is echt heel mooi!

 2. Reply

  Erg mooie tint :3

 3. Reply

  Deze is mooi!! Ik heb zelf de roze kleur. Ik gebruik ’em erg vaak!

 4. Reply

  Erg mooie kleur en lijkt me een fijn product!

 5. Reply

  Vind het een mooie kleur en staat je ook mooi. Jammer dat het open en dicht draaien zo lastig gaat. Ik heb vaak problemen met het open draaien van de flesjes naggelak.

 6. Reply

  Wauw erg mooi! Ik heb laatst zelfs €6,45 in Duitsland betaald!

 7. Reply

  Deze heeft echt een prachtige tint en het staat je ook erg goed.

 8. Reply

  Hele mooie tint!

 9. Reply

  Ik heb ‘m ook en ben er ontzettend blij mee!

 10. Reply

  Heel erg pretty kleurtje!!

 11. Reply

  Jeetje, prachtig. Stiekem staat dit ook nog op mijn wishlist. πŸ™‚

 12. Reply

  Wauw, die is echt super mooi!

 13. Reply

  Prachtige kleur!

 14. Reply

  blijf het een prachtige kleur vinden, mooie look heb je er mee gemaakt πŸ™‚

 15. Reply

  Mooie look & wat een pigment!

 16. Reply

  Zo’n mooie kleur! Hij staat je goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge