Maybelline – Color Tattoo – Always Green

Ik heb niet altijd zin om een primer mee te nemen als ik op reis ga. Weer een product in mn tasje en mja, ik heb er eigenlijk niet zoveel mee. Ik vind het veel makkelijker om een Color Tattoo te gebruiken. Ik was laatst weer eens bij de Big Bazar en vond deze in het Maybelline schap. Die moest mee!Een groene Color Tattoo had ik nog niet. On and On Bronze gebruik ik graag, Metallic Pomegranate & Pink Gold gebruik ik wel eens, Permanent Taupe gaat eigenlijk altijd mee als ik op reis ben en Eternal Gold gebruik ik wel eens. Het zijn eigenlijk allemaal neutrale kleuren. Een felle kleur had ik nog niet.

Het nadeel aan deze verpakkingen vind ik toch wel dat ik niet altijd de dop erafgedraaid krijg. De plastic dol is soms gewoon te glad en dan hebben mn reumavingertjes geen grip. Ik draai de potjes namelijk altijd zo goed mogelijk dicht zodat ik de minste kans loop dat ze uitdrogen. Het gebeurd met gelliners, dus waarom zou het niet met Color Tattoo’s kunnen gebeuren.Op de verpakking staat heel groot 24hr en ik heb nooit getest of het ook echt een dag blijft zitten, maar de houdbaarheid is in ieder geval dik in orde. Of ik het nou als basis gebruik (en dus als primer) en er nog poeder overheen dep, of ik het gewoon als oogschaduw gebruik of als gelliner voor een lijntje boven en/of onder mijn oog; het blijft gewoon de hele dag zitten. AlsΒ  het droogt gaat het nergens meer heen.

De substantie is romig en smelt nog een beetje door de warmte van je vinger. In heb de swatch met mijn vinger gemaakt en ik verdeel het ook altijd met mijn vingers over mijn oogleden. Ik vind het verdelen met mijn vingers makkelijker dan met een kwastje. Ik heb nog wel eens een beetje moeite om het egaal te krijgen over mijn hele ooglid. Met een lijntje heb ik er minder moeite mee.

De color tattoo’s zijn in nog meer kleuren waaronder paars en blauw te krijgen. Bij Kruidvad en Etos heb je alle color tattoo’s die in nederland verschijnen (in amerika zijn er meer) en kosten €10,99 als ik het goed onthouden heb. Bij Big Bazaar moet je goed zoeken en mazzel hebben en daar kosten ze dan geloof ik €2,99.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik had laatst bij de Big Bazar een paarse color tattoo gevonden die niet in Nederland te verkrijgen is.
  Zeker een aanrader. Ik vind deze groene kleur ook erg leuk.

 2. Reply

  Wow, wat een prachtige kleur! Deze zou ik wel willen gebruiken als eyeliner πŸ™‚

 3. Reply

  wat een mooie kleur!

 4. Reply

  Prachtige kleur! Ik heb zelf nog geen color tattoos, maar ik zou ze wel graag willen hebben. De prijs houdt me een beetje tegen,maar Big Bazaar is een goede tip!

 5. Reply

  Ziet er goed uit, vooral als eyeliner lijkt het me heel fijn!

 6. Reply

  Heel erg mooi kleurtje, leuk ook voor in de zomer!

 7. Reply

  Ah heel mooie kleur! Bij ons lagen alleen de minder mooie kleuren er, dus ik ga binnenkort nog wel even snuffelen πŸ˜‰

 8. Reply

  Ontzettend mooie kleur zeg!

 9. Reply

  vind het een prachtige kleur!

 10. Reply

  Mooie kleur! Voor die prijs zou ik hem zeker ook meenemen πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge