Maybelline – Color Show Brocades – Beaming Blue & Rosy Rosettes

Het duurde eventjes, maar eindelijk heb ik de swatches uitgezocht van de twee Brocades lakken die ik heb. Ik had al wel twee swatches van elk uitgezocht voor de winactie. Die heb ik trouwens een dagje uitgesteld! Dus je kan nog meedoen!

Beaming Blue

Ik zag swatches van Beaming Blue en ik had echt gelijk dat ‘hebben!’ gevoel. Het doet me denken aan zeemeerminnen en zee. Gelukkig dekt deze lak al met twee laagjes. Als de lak droog is voel je de glitter zitten. Ik zou deze lakken geen liquid sand noemen, maar je hebt wel een beetje die textuur. De basislak is blauw met daarin een hoop gouden shimmer en grote blauwe glitters. Het resultaat is echt prachtig!

Rosy Rosettes

Bij Rosy Rosettes eigenlijk hetzelfde verhaal, maar dan met een roze/rode basislak. Deze zit ook vol met gouden shimmer, maar heeft dan gouden glitters. Al zou je dat op de foto’s misschien niet zeggen. Ik heb twee laagjes aangebracht en daardoor zit er basislak over de gouden glitters heen en lijken de glitters meer roze.

Ik vind het superfeestelijke lakken! En ook na de feestdagen zijn ze mooi. Leuke combi tussen shimmer en glitter. Gelukkig hebben de lakken een fijn prijsje van €3,99 per stuk. Oh en je maakt vandaag nog kans op deze twee lakken. Ik heb namelijk nog een winactie lopen, dus neem even hier een kijkje!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Hier waren ze in 3 winkels al uitverkocht πŸ™ en ik vind ze zoooooo mooi ..

 2. Reply

  ze zijn echt zo mooi!

 3. Reply

  Wauw die blauwe is ook echt geweldig! Mooie lakjes πŸ™‚

 4. Reply

  Ik vind het blauwe lakje echt mooi!

 5. Reply

  Ik vind ze allebei erg mooi!

 6. Reply

  Ze zijn erg mooi, vind de blauwe echt prachtig.

 7. Reply

  Oeh ze zijn echt zo gaaf!!

 8. Reply

  Prachtige lakken, de blauwe is zeker mijn favoriet!

 9. Reply

  wauw prachtige lakjes!!

 10. Reply

  Zelf heb ik de blauwe, zilveren en gouden! Ik vind de blauwe het allermooist!

 11. Reply

  Wauw, mooie lakjes!

 12. Reply

  Prachtige kleurtjes.

 13. Reply

  Ooh wat zijn ze prachtig <3

 14. Reply

  vooral de blauwe vind ik echt onwijs mooi!

 15. Reply

  Prachtige kleuren!

 16. Reply

  Wauw, deze zijn prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge