Maybelinne – Color Tattoo’s – Eternal Gold & Permanent Taupe

Ik hoorde al veel goede dingen over de Color Tattoo’s en wilde ze dan ook graag proberen. Toen ze een paar weken geleden in de aanbieding (1+1 gratis) waren bij Kruidvat kocht mijn moeder er twee voor mij. Ik lag op dat moment ziek op bed en ik wilde ze toch graag. Lieve mamma heb ik toch ook!

Ik wilde graag een neutrale kleur en een opvallende kleur. Dat zijn Permanent Taupe en Eternal Gold geworden. Een kleur voor in mijn crease en een voor op mijn bewegende ooglid. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de verpakkingen niet zo handig vind. Ook al hebben gelliners eenzelfde verpakking, ik ben niet zo goed in het openen van de potjes. Omdat er altijd het gevaar bestaat dat als je ze niet goed dicht doet, ze uitdrogen. Ik heb niet heel veel kracht in mijn vingers, en ik moet dan ook meerdere malen mijn vriend vragen om ze open te maken.

Eternal Gold

Permanent Taupe

En de swatches!

Boven zie je eternal gold en onder permanent taupe. Van deze twee vind ik permanent taupe het mooiste en het fijnste. Deze is erg creamy en droogt een beetje matte op. Deze is ook mooi als je even snel een look moet maken kan je deze ook alleen dragen.

Eternal gold is is wat kruimeliger en dat komt omdat deze meer uit soort kleine glittertjes bestaat. Door de glittertjes heb je ook wel een beetje last van fall-out. Wel is de kleur heel intens en reflecteerd veel licht.

Ik heb een simpele look gemaakt met deze twee colour tattoo’s. Ik heb dus geen oogschaduw gebruikt. Ik heb de fall out expres niet weggehaald. Al vrij snel zat het ook in mn crease en onder mijn ogen. Daar heb ik het niet aangebracht. Dat vind ik wel jammer.

Color Tattoo’s zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €10,- per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Prachtig, ze knallen van je ogen af πŸ™‚ mooi!

 2. Reply

  Permanent taupe gebruik ik ook regelmatig! Ik vind de Color Tattoo’s erg fijn in gebruik!

 3. Reply

  Ik heb zelf 5 color tattoos en ik vind elke weer anders werken. Ik heb de witte, gouden, bruine maar dan die met glitters, blauwe en roze. De goude en de witte hebben een andere substantie die ik niet zo fijn vind om mee te werken. Ik ben dol op de bruine met glitters, die kleurt zo mooi met zo’n wet and dry oogachaduw van catrice in de bruine kleur. De roze is makkelijk voor onder bepaalde kleuren en de blauwe is leuk als ik zin heb in wat

  1. Reply

   Kleur. Sorry hij was nog niet helemaal af haha.

   Keep going!

 4. Reply

  Deze zien er altijd erg mooi uit! Ik zou de mosgroene wel graag eens willen proberen.

 5. Reply

  erg mooie tinten πŸ˜€

 6. Reply

  Ziet er wel heel erg mooi uit!

 7. Reply

  Ik wil die taupe colour tattoo ook heel graag. Ziet er prachtig uit, die ooglook.

 8. Reply

  Ziet er heel mooi uit!

 9. Reply

  Die lijken mij zo fijn!

 10. Reply

  Mooie kleuren! Ze lijken me heel fijn.

 11. Reply

  Ik vind de gouden kleur erg mooi

 12. Reply

  Bij gouden cream oogschaduws is dit ook vaak zo. Heb het ook van een ander merk, precies hetzelfde. Ik heb zelf ook twee Color Tattoo’s, vind ze ook erg fijn ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge