Uncategorized

MAX Pink Passion

Ik had dinsdag al gezegt dat ik twee leuke lakjes bij de Action vandaan had en dit is de tweede. Dit roze lakje heeft de naam Pink Passion en is een heerlijk creamy lakje. Het was niet meer zo zonnig toen ik de foto’s maakte, maar het is echt een perfect bubblegum pink kleurtje. Na twee laagjes dekt deze goed, misschien niet perfect en er had misschien nog wel een derde laagje overheen gekunt, maar ik vond het zo ook mooi. Het droogt vrij snel en is ook nog eens goedkoop. Voor 0,45 euro kan je dit lakje gewoon niet laten liggen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply GewoonGezellie October 18, 2011 at 14:37

    Ik heb hem ook gekocht. Vind de kleur mooi en inderdaad voor dat geld mag je niet moeilijk doen 😉

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge