MAX Paletten

Ik liet laatst al een palette van MAX zien genaamd Sunflower. In die post kon je al zien dat het eigenlijk best wel een leuk palette was. De pigmentatie was in orde en de kleuren waren best leuk. Mooie print en voor de prijs kon je het palette makkelijk meenemen. Na dat ene palette wilde ik er toch wel meer. Ik heb nog een keer naar de Action gefietst en nam er nog 3 mee. Ik had er eerst 6 in mijn mandje liggen, maar heb toch besloten dat ik ze niet alle 6 mee te nemen. Ik legde paletten met wit/grijs/zwart, wit/blauw/zwart en nog een met veel roze kleuren terug. De namen weet ik niet precies meer, maar ik nam Jasmine, Lily en Orchid mee.

Jasmine

Blauwe oogschaduw. Ik heb er eigenlijk helemaal niets mee. Ik heb zelf groene ogen en dan vind ik blauwe oogschaduw al snel gek staan. Ik vond de zeegroene kleur wel echt heel mooi en nam dit paletje daarom mee. Eens kijken of ik de hemelsblauwe kleur dan wel ga gebruiken. De witte oogschaduw was heel zacht en daardoor nam ik al snel veel product mee en bleven er poeder achter. Bij het wegvegen van het poeder, veegde ik ook de swatch meer uit, maar de wit is wel redelijk goed gepigmeneerd. De hemelsblauwe oogschaduw bevat een klein beetje shimmer en de zeegroene een stuk meer.


En zo zag het palette eruit na het swatchen. De witte is heel zacht en daar is het patroontje bijan helemaal weg en de zeegroene was een stukje harder en daar is het patroontje nog bijna helemaal.

Lily

Ik weet niet welke kleur ik hiervan het mooiste vind. Ze spraken me allemaal wel aan. De lichtgele oogschaduw leek me wel mooi als highlighter en ik moet nog eens kijken of ik de paarse en koraalkleuren in een look kan verwerken. De paarse is matte en de koraalkleurige oogschaduw heeft een klein beetje shimmer.

Orchid

Deze bronsbruine kleur viel me gelijk op en ik wilde die kleur graag hebben. Als jij zulke kleuren ook mooi vind kan je deze echt niet laten liggen, want kijk eens naar de swatch! Supergepigmenteerd. Dit palette heeft dezelfde witte oogschaduw en deze is minder zacht en hier zie je wel dat die normaal intenser is. Ook de roze oogschaduw bevat genoeg pigment en ook een heel klein beetje shimmer.

Voor 75 cent per stuk kan je deze paletten eigenlijk niet laten liggen.
Zou jij voor deze paletten naar de action gaan?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  De laatste vind ik de mooiste!

 2. Reply

  Ziet er goed uit! Misschien neem ik ook wel een kijkje.

 3. Reply

  omg wat een prijs voor zo’n paletje zeg XD
  voor dat geld vind ik ze niet slecht!

 4. Reply

  niet verwacht dat ze zo goed gepigmenteerd zouden zijn!

 5. Reply

  Ik vind het laatste palette het mooist! Goede pigmentatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge