Max Factor Max Effect || Silver & Glam Green

Ik moet eerlijk zeggen dat ik vrij weinig bij Max Factor kijk naar nagellak. Laatst kwam Fantasy Fire al naar Nederland en nu heeft Max Factor er nog twee andere leuke lakken bij. Niet zo bijzonder als Fantasy Fire, maar Silver en Glam Green zijn zeker wel leuke lakken die ook nog eens goed dekken.

Ik vind de flesjes eigenlijk te klein. Er zit amper 4,5 ml in 1 flesje. Dat zie je ook wel aan mijn swatches, ik houd de flesjes een beetje raar vast, maar omdat ze zo klein en hoekig zijn houden ze ook niet makkelijk vast.

Silver

Silver is een lak die me aangenaam verraste. Het is eigenlijk geeneens zilver, maar meer een bruine kleur met zilvere glasflecks. De lak deed me een beetje denken aan Edwards Love van Essence, maar dan mooier. Het flesje is wel klein en ik vond het kwastje en de dop ook iets te smal, maar eenmaal aangebracht is hij prachtig. Dit zijn twee laagjes.

Glam Green

Glam Green maakt zijn naam meer dan waar. Ik vind het een hele mooie donker groene kleur. Het brengt wel een beetje streperig aan, maar dat is maar minimaal. De donkergroene lak bevat een hele mooie groene shimmer wat het net dat beetje extra geeft. Dit waren ook maar 2 laagjes en daarmee dekken de lakken prima.

Max Factor nagellak is voor €5,07 verkrijgbaar bij oa Etos en Kruidvat.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  oeh silver is pretty!

 2. Reply

  Mooie lakjes!

 3. Reply

  Beide erg mooi maar die eerste is toch wel een kleur die ik zelf ook wel zou kunnen kopen!
  Liefs

 4. Reply

  Ik vind Silver een hele mooie kleur!

 5. Reply

  Silver vind ik wel mooi πŸ™‚

 6. Reply

  Vooral het eerste kleurtje vind ik mooi. Die groene is niet echt iets voor mij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge