Max Factor – Fantasy Fire


Ein-de-lijk is een van mijn grootste lemmingen in Nederland verkrijgbaar! En wel gewoon bij de Etos! In eerste instantie was deze alleen in het Verenigd Koninkrijk te koop. Mijn hart klopte al iets sneller toen deze op bol.com bestelbaar was, maar deze was binnen no-time uitverkocht. Niet heel gek eigenlijk als Serena van Beautylab erover heeft geschreven. Inmiddels is deze bij de grotere Etos-filialen verkrijgbaar en ik ben zo blij dat ik ’em nu heb!

Hier die je Fantasy Fire over zwart. Fantasy Fire is namelijk als topcoat bedoeld. Ik heb swatches gezien van mensen die 8 laagjes op hebben gedaan en nog was het niet eens in de buurt van dekkend. Jammer? Ja ik weet het niet. Dit zijn twee laagjes over een zwarte lak. Ik heb zelf Illamasqua Scorch gebruikt, maar dat maakt helemaal niet uit.

Ik heb de meeste foto’s gewoon bij daglicht gemaakt, maar de foto hierboven ^^ is met flits gemaakt. Ik denk dat je het verschil wel een beetje kan zien. Met flits zie je vooral het rode erg goed en bij daglicht komen de gele en groene gloeden meer te voorschijn. Je hoeft niet eens iets speciaals te doen om het te kunnen zien. Gewoon met je nagels bewegen.

De multichrome shimmer zit in een paarse basislak, maar deze zie je niet zo heel goed over zwart, omdat dan de basiskleur te donker is. Over een paarse lak is deze ook errrug mooi. Ik heb ’em ook over blauw en groen geprobeerd, maar dan zie je een klein beetje van de paarse basislak. Deze lak is uitermate geschikt voor layering. Met een laagje glitter erover is het nog bijzonderder.

Als je deze wilt hebben zou ik bij de grotere filialen van de Etos een kijkje nemen. Volgens mij staat het dan ook op het display dat Fantasy Fire nummer 45 erin hoort te zitten. Je kan het altijd vragen en anders moet je misschien nog eens terug komen. Deze is te koop voor €5,07.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Vind ‘m heel mooi, denk dat ik hem ook nog wel ga halen :).

 2. Reply

  Hij is wel erg mooi! Vooral die close up foto, wauw!
  Liefs

 3. Reply

  have it en love it πŸ™‚

 4. Reply

  Wauw! Echt gorgeous :3

 5. Reply

  Ik heb hem nog steeds niet toch maar eens aan de kerstman vragen

 6. Reply

  deze staat heel hoog op mijn wishlist, super mooi lakje!

 7. Reply

  Vind hem echt supermooi πŸ™‚

 8. Reply

  Waaaauw wat is hij prachtig over zwart! Moet ik zeker doen. Echt helemaal anders dan met paars!

  En nu wil ik Illamasqua Scorch. Haha πŸ™‚

  1. Reply

   Scorn is normaal matte en daardoor bijzonder. Door er een topcoat overheen te doen gaat dat uiteraard weg, maar ik vind het fijn dat die in 1 laag dekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge