Mani Swap NailTalk

Ik heb echt zo’n leuke post vandaag! Ik heb met Miriam van NailTalk aan een mani swap gedaan. Ik heb van haar een nailart nagemaakt en zij er een van mij. Ik laat de nailart van Miriam zien en je moet even op haar blog kijken voor mijn nailart.

Hoi!
Wat een leuk idee Lin, om een mani swap te doen! Voelde me best gevleid dat je dat ook met mij wilde doen. Vond het lastig een keus te maken uit de vele, prachtige nail arts die jij hebt gemaakt. En hoewel jij mij liet weten dat je keus gauw was gemaakt moest ik toch wat langer nadenken. Maar uiteindelijk eentje gekozen en ook met een hoop enthousiasme aan de slag gegaan!

Mijn nailart

Ik ben begonnen met een witte basis om de kleuren intenser te maken. Met een make-up sponsje en nagellak maakte ik de gradiรซnt op mijn nagels. Had een paar laagjes nodig, maar uiteindelijk had ik een mooie dekking. Sneldrogende topcoat er over zodat ik niet heel lang hoefde te wachten voor de witte strepen. Stripers heb ik bijna niet meer in mijn bezit. Ik gebruik eigenlijk altijd acrylverf en dat heb ik ook met deze nail art gedaan.

Na het aanbrengen en drogen van het design verprutste ik het met mijn topcoat. Het liep uit… Balen! Maar heb de witte lijnen weer overgetrokken en zo weer opgelost. Ik vond deze nail art van jou zo mooi Lin en nu ik ‘m zelf op mijn nagels zag was ik helemaal blij. Hij is zo lekker fel en opvallend! En die witte lijnen maken het helemaal af. En heb ‘m, net als jij, ook een matte topcoat aangebracht.


Bedankt Lin, voor deze challenge! Ik hoop dat je tevreden bent met mijn recreatie! Vergeet niet naar mijn blog te gaan, www.nailtalk.nl om Lin haar creatie te zien!

Liefs, Miriam

Ik vond het echt superleuk om te doen. Vind het ook zo leuk om te zien dat de nailart van Miriam als twee druppels water lijkt <3 Neem even een kijken op NailTalk en dan niet alleen om mijn versie van haar aztec nagels te bekijken.

Wat vind jij? Moeten we dit vaker doen?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een leuk idee en wat een mooie gradient! Ik vind dat altijd weer een uitdaging, inspireert om het weer eens te proberen ๐Ÿ™‚ zeker vaker doen, zo’n swap!

 2. Reply

  Oh wat een leuk idee, zeker vaker doen! ๐Ÿ˜€
  Ik vind ze beide echt heel mooi geworden, leuk!
  Mirjam recently posted…Nieuw: NYC Crystal Couture nagellak!My Profile

 3. Reply

  Ik vind het er wel gaaf uitzien, maar zou het zelf niet dragen op mijn nagels. Gave kleuren heb je trouwens gebruikt!
  Manon recently posted…MUA – Pretty Pastels Eyeshadow PaletteMy Profile

 4. Reply

  Heel erg mooi, en wat een leuk idee….
  Petra recently posted…Herbacin wuta kamille + Glycerine..My Profile

 5. Reply

  Bij mij staat ie ook online! Top idee Lin, erg leuk! ๐Ÿ˜€
  NailTalk recently posted…Mani Swap with LinvanTMy Profile

 6. Reply

  Wat een leuk idee! Zien er erg mooi uit
  Mandy recently posted…Review | W7 In The Nude Eyeshadow PaletteMy Profile

 7. Reply

  Echt leuk om dit zo te zien! Dit moeten jullie zeker vaker doen ๐Ÿ™‚
  Beau recently posted…TAG: Create it your way!My Profile

 8. Reply

  Wauw erg mooi geworden!
  Jessica recently posted…Wenlijstje – Najaar 2014My Profile

 9. Reply

  Super leuk! Twee te gekke nagelbloggers samen, leuker wordt het niet toch ๐Ÿ˜‰ Beide prachtig gemaakt!
  Judith recently posted…Inspired By A Band: RacoonMy Profile

 10. Reply

  Ze zijn beide echt mooi nagemaakt!
  Mirne recently posted…Bulgur met knoflook yoghurtMy Profile

 11. Reply

  Wat een gave nail arts, leuke challenge!
  Anna recently posted…VIDEO | CATRICE & NYC SHOPLOGMy Profile

 12. Reply

  Super leuk idee, en ze lijken ook zo goed op elkaar! Moeten jullie zeker vaker doen!
  Ilse recently posted…Goede Budget hand en nagelcrรจmeMy Profile

 13. Reply

  Wat een leuk idee om elkaars nailart te maken. Jullie hebben elkaars werk echt eer aan gedaan. Vond dit super leuk om te zien en hoop dat jullie het vaker zullen gaan doen.

 14. Reply

  Dit moeten jullie echt vaker doen! Mijn 2 favo nail art blogs ๐Ÿ˜€
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…MissPinkyNails ProjectMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge