Mani Swap 2 – Tribal and Symbols

Het duurde even, maar uiteraard zijn Miriam en ik aan de slag gegaan voor een tweede mani swap. De eerste was zo onwijs goed ontvangen, dat een tweede er echt aan zat te komen.

Hoi!

Een tweede mani swap! Erg leuk; de eerste werd goed ontvangen en dus zei ik meteen ja op de vraag van Lin om weer hetzelfde te gaan doen. Net als de vorige keer was het even goed kijken welke nail art ik zou kiezen. Er zijn zoveel mooie dat een keus maken lastig isโ€ฆ Maar het is gelukt. En wederom was het een uitdaging. Eerst laat ik je zien waar de keus op is gevallen.

Ik vind โ€˜m geweldig!
Er zitten een aantal verschillen in. Ik heb acrylverf gebruikt in plaats van de nagellak pen die Lin heeft gebruikt. En ik had geen veertje! Dus misschien een beetje saai maar ik heb drie studs geplakt. Had eigenlijk niks anders wat een leuke vorm heeft voor deze nail art.

De lakjes die ik heb gekozen zijn โ€œCโ€™est la Vieโ€ van Essence (oude collectie) en Alpine Snow van OPI. Een hele goede dekkende witte lak. Kwastje er bij en tekenen maar.

Goed kijken wat voor patronen er op staan. Had op mijn pink al een foutje gemaakt en moest helaas overnieuw!

Wat een heerlijk werkje! Lekker gepruts. Hou ik van! Weer even kijken naar Lin haar nail art en dan weer naar mijn eigen nagels. Heb voor het gemak de laptop gewoon lekker bij me gezet op de tafel, kon ik gelijk een muziekje luisteren. Ultieme ontspanning.

Heb er bewust voor gekozen geen topcoat over de bewerkte, witte nagels te doen. Volgens mij heeft Lin dat ook niet ๐Ÿ˜‰ Studs erbij en klaar is mijn mani! Leuke reacties kreeg ik; bij de super markt en de dierenkliniek waar ik was.

En dit is wel echt een nail art in mijn โ€˜straatjeโ€™. Ik mag graag uren boven mijn nagels hangen totdat mijn rug zo hard kraakt dat het tijd is voor een stukje lopen en een kopje thee. Erg mooi design Lin! En ik hoop dat je stiekem nog eens zoiets gaat maken. Mani swap 3! ๐Ÿ˜€

Oh wauw. Miriam heeft onwijs dr best gedaan. Zo zie je maar weer.. ik had ook voor een kwastje en verf moeten gaan in plaats van die nailart pen. Ik heb em sinds die nailart ook niet meer aangeraakt. Zegt dat genoeg? Ze is zelfs nog een keer opnieuw begonnen aan dr pink omdat ze het niet goeg genoeg vond lijken. Kudo’s!

Ga eens even heel snel op Miriam dr blog kijken voor mijn nailart! En vooral ook voor Miriam dr andere prachtige nailarts!

[poll=”16″]

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuk! maar dit keer vind ik die van jou toch wel echt het mooiste.
  Mirne recently posted…Domino’s zuurkool pizza met hotdog korstMy Profile

 2. Reply

  Ik blijf fan van Nailtalk, ze werkt zo secuur! Helemaal mijn ding. Neemt niet weg dat jullie beide goed zijn hoor.

 3. Reply

  Oh dat is moeilijk, ik vind ze allebei erg leuk. Jullie zijn allebei zo goed!
  Manon recently posted…Essence Rock Out LE – Multicolour BlushMy Profile

 4. Reply

  Ik vind ze heel erg mooi, maar het veertje geeft er toch wel iets extraas aan…
  Petra recently posted…Elegant? … Pearl jewelry!My Profile

 5. Reply

  WAUW ook deze is prachtig! Echt super nail arts van jullie ๐Ÿ˜€
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…MissPinky Diary *LQTS*My Profile

 6. Reply

  Leuk om dit zo te zien! Ik heb gestemd op maandelijks.
  Beau recently posted…Gastblogger: Plaid SkirtsMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge