Make Up Studio Sweet Pink

Sinds een maandje is er nu een Make Up Studio filiaal open in Eindhoven. Als je wilt weten hoe de winkel eruit ziet kan je hier en hier een kijkje nemen. Ik ben er een paar weken geleden langs geweest en kwam uiteraard niet met lege handen thuis. Kijk mee als je wilt weten wat ik gekocht heb.


Mijn oogje viel als eerste op het schap met de blushes. En al snel staarde ik naar de baked blushes. Al snel werd ik geholpen en nog wel door de eigenaresse van de winkel ook. Ik vertelde haar dat ik graag wilde weten wat voor blush nou het beste bij mijn huidskleur paste en al snel kwam ik op deze mooie blush uit.

Wat ik een beetje gek vond aan deze blush is dat je ’em moet opendraaien. Ik ben gewend dat blushes gewoon een dekseltje hebben dat je omhoog moet klappen. Ik weet ook niet of ik een draaibaar deksel zo fijn vind, want ik ben bang dat ik het deksel een keer midden in de blush probeer te draaien waardoor de blush kapot gaat.

Met dit donkere weer vond ik het echt heel moeilijk om de blush fatsoenlijk op de foto te krijgen. Op de foto’s lijkt de blush qua kleur heel goed, maar zie je de mooie shimmer niet zo goed. Als ik de blush in kunstlicht houdt zie ik dat deze bomvol met gouden shimmer zit. Als ik een foto maak in kunstlicht lijkt de blush zelfs rood.

Gelukkig zie je de shimmer wel heel goed op de swatch. De blush is goed gepigmenteerd en zit bomvol shimmer. Ze noemen het een Blush Lumiere en dat klopt wel! Gelukkig ben ik geen discobol als ik de blush opdoe, maar zie je de shimmer wel subtiel.

De winkel van Make Up Studio zit in de Heuvelgalerie vlak bij de Supertrash en naast The Body Shop. Ik betaalde €16,50 voor deze blush. Vraag trouwens ook naar de gratis spaarkaart van Make Up Studio!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  woah! mooie pigmentatie πŸ˜€

 2. Reply

  Pretty!! Ik heb zelf eigenlijk niets van Make-up studio. Ja een eyeliner en wat kwasten meer eigenlijk niet πŸ™‚

 3. Reply

  Wauw, echt een prachtige kwast!

 4. Reply

  ohhhh die kleur! echt wat voor mij

 5. Reply

  wauw ziet er heel mooi uit πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge