Make Up Studio Nailpolish N5

Naast een heel assortiment van blushes, oogschaduws en lipsticks, hebben ze ook nagellak. Ook al ben ik nagellakaddict, ik kwam meestal niet verder dan hun (gebakken) oogschaduws en (gebakken) blushes, vandaag laat ik jullie een mooi barbie kleurige nagellak zien.

Nagellak van Make Up Studio komt in een doosje en het flesje heeft nog een extra dop. Deze kan je eraf halen zodat je een handzamere dop te zien krijg.

In het begin was ik een beetje telleurgesteld. Ik heb hier namelijk drie laagjes op en ik zat te twijfelen of ik er nog een vierde laagje moest aanbrengen. De lak is een beetje jelly. Later kwam ik erachter dat dit een neon lak was. Dat deze daarom N5 heet. Niet slecht! Want neon lakken dekken over het algemeen niet zo goed en moet je ook meestal over wit aanbrengen. Dat hoeft met deze lak niet.

Misschien kan je minder laagjes van N5 aanbrengen als je het over wit lakt, maar de meeste witte lakken hebben ook weer twee laagjes nodig om te dekken. Uiteindelijk ben je dus niet met minder laagjes klaar.

Wat me ook opvalt, is dat de lak enorm glanst. Een megaplus! Ik vind dat namelijk een mooie finish. Ook droogt de lak redelijk vlot.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar meer neon lakken van Make Up Studio! Toch maar even wachten, want een nagellak van MUS kost € 12,90.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Lovely kleurtje! πŸ™‚

 2. Reply

  Oh die is mooi πŸ˜€

 3. Reply

  Het is een mooie kleur

 4. Reply

  Hij is echt prachtig, wat een mooie kleur!
  LΓ―efs

 5. Reply

  oeh ik ben gek op schattige roze kleurtjes als deze πŸ˜€

 6. Reply

  Prachtig kleurtje! Ik ben gek op roze lakken met glossy finish

 7. Reply

  Wauww prachtig kleurtje!!

 8. Reply

  Wauw, wat een mooie kleur en jelly finish!
  Jammer van de drie laagjes (oh en de prijs ;-))

 9. Reply

  Wauw, mooi kleurtje!

 10. Reply

  Ooooh pretty kleurtje!

  β™₯

 11. Reply

  Wat een mooie glans heeft lak zeg. Echt heel erg mopo.

 12. Reply

  Echt een mooie roze meiden kleur! πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge