MAC Viva Glam Ariana Grande 2

Ik liep laatst de Douglas binnen in Haarlem en daar hadden ze de nieuwe viva glam lipstick van Ariana Grande. Niet helemaal nieuw, maar ik ben niet altijd op de hoogte wanneer de nieuwe in de winkels ligt. Ik had em op mn hand geswatched en vond het een prachtige kleur, maar was nog niet helemaal om. De verkoopster zei al ‘je hebt donker haar en lichte ogen, die gaat je vast heel mooi staan’ maar ik had em niet gekocht ook al zei ze dat ze er nog maar een paar had. Vorige week had ik toch spijt. Ik had nog een code voor gratis verzenden en besloot em toch nog te bestellen.
Ariana Grande 2 is een felle paarse lipstick met een roze ondertoon. Op de foto’s lijkt het misschien anders om. Maar als ik Ari 2 naast bijvoorbeeld Candy Yum Yum houd is deze duidelijk paars. Hoe meer ik naar de lipstick kijk en deze draag, hoe gaver ik de kleur vind. Het is een matte lipstick en dat merk ik wel. Je moet je lippen goed scrubben, want anders zie je alle velletjes goed zitten. Dan lijkt het alsof er soort donkerdere vlakjes op je lippen zitten. Niet charmant.

De lipstick voelt wel redelijk romig en smeert makkelijk uit. In mijn ogen ook niet longlasting, want na een drankje lijkt het al snel meer alsof ik alleen lipliner opheb. Niet zo charmant. Maar het is gewoon bij te werken. Ook waren mijn lippen (en mn hand na swatchen) een beetje paars. Hij staint wel een beetje; dus kijk uit met aanbrengen. Het leuke aan de viva glam lipsticks vind ik toch wel de rode huls en letters. Toch net een beetje anders.


Dit is 1 laagje. Niet gek eh. Of beter gezegd; eigenlijk best wel heel goed.Hij trekt wel in de lijntjes, dus houd daar rekening mee. Ik hou van zulke kleuren, omdat ik het idee heb dat mn ogen dan meer spreken. Ik word er vrolijk van en dat is helemaal fijn bij zulke druilerige dagen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie kleur is dit zeg! Hij staat je goed!

 2. Reply

  woahh lekker knallend kleurtje πŸ˜€
  femketje recently posted…Column – Winterdip & Omgaan Met Tegenslagen.My Profile

 3. Reply

  Dit vind ik toch wel echt een van de gaafste felle lip kleuren ooit! Hij staat je zo ontzettend goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge