MAC – Star Trek – Trip The Light Fantastic Powder – Luna Luster

Dit poeder stond op mn wishlist toen ik de eerste promofoto’s van de Star Trek collectie zag. Oh wauw. En uiteraard is het zo’n moment dat MAC random de collectie online zet en dat alles met 5 minuten uitverkocht is. Nuja niet alles, een aantal lipsticks waren nog te krijgen, maar die zijn voornamelijk bijzonder te noemen. Meer voor halloween looks ofzo ipv dragen wanneer je de stad in gaat. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik op de site keek omdat ik een mail kreeg dat er geen verzendkosten was en deze zonder ‘(uitverkocht)’ย  zag staan. Ik gooide em gelijk in mn mandje.


Natuurlijk is een groot deel waarom ik deze wilde de verpakking. Hoe het poeder eruit ziet. Zo fotogeniek! Die swirls zijn prachtig! Ik ben heel blij dat dit weer de oude verpakking is. Nog een extra plus is het Star Trek logo en dat de verpakking matte is. De zilveren binnenrand is wel een leuke extra touch en gaaf dat de binnenkant (helaas) ook allemaal star trek logo’s heeft.


Ik had natuurlijk foto’s gezien op Temptalia en ik had de poeder toch een beetje anders verwacht. Daar las ik โ€œsheer wash of soft rose shimmer.โ€ en ook Christine nam aan dat het een highlighter was. Ik heb geen idee hoe MAC het precies noemt, want ik werd verrast door de poeder. Goed en slecht. Bij shimmer denk ik aan hele kleine soort glitters, maar hier zitten toch nog best grote glitters in. Dat had ik niet verwacht. Voor highlighter vind ik het een beetje zwak. Te sheer. Ik heb het nu een paar keer om mn foundation mee af te poederen en daar vind ik het eigenlijk fijner voor. De kleur van het poeder vervaagt namelijk helemaal in mn huid, dus dat zie je niet net als een gewone highlighter op mn huid. Het is meer een verfrissend effect.Het poeder voelt heel zacht aan en verdeelt makkelijk. Ik weet niet helemaal hoe lang het poeder blijft zitten omdat het niet gemaakt is om mee af te poederen. Een werk/schooldag blijft het wel enigsinds goed zitten.


Misschien zie je zo hoe ik het bedoel met de groffe glitters. Je ziet ze af en toe op mn gezicht zitten. Niet heel storend, maar ik zie het zelf wel in de spiegel. Misschien niet voor dagelijks gebruik, maar naar een feestje sowieso wel. Ik ben zelf blij met dit poeder. Ik weet eigenlijk niet of deze nog te krijgen is. Ik betaalde er 34 euro voor. Als je deze wilt hebben moet je misschien marktplaats in de gaten houden.

Dit poeder was niet helemaal wat ik verwacht had, maar het is zeker geen miskoop. Prachtig om naar te kijken en leuk voor een feestje.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wauw deze is echt mooi

  2. Reply

    OMG kijk hoe pretty het er alleen al in de pan uit ziet! ๐Ÿ˜€
    femketje recently posted…Nails โ€“ Negative Space.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge