MAC Soft and Gentle

Ik zat al een tijdje te kijken naar de mineralize skinfinishes (MSF) van MAC. Ik kijk mijn ogen uit naar de collecties, maar ik loop ze altijd net mis. Laatst met the Year of the Snake kwam de collectie niet online op de dag en tijd dat bekend werd gemaakt, dus toen ik eindelijk doorhad dat het online stond was het natuurlijk dik uitverkocht. Bummer. Deze MSF zit in het vaste assortiment en ik kreeg deze met Kerst.

De verpakking van MAC is heel herkenbaar; zwarte matte ronde doosjes met hun logo erop. Om heel eerlijk te zijn heb ik niet direct het idee dat ik een luxeproduct in mijn handen heb. Praktisch is de verpakking wel. Als je het vast hebt zie je direct het product en de echte kenners zien aan de kleur wel welke MSF het is. Er zit trouwens 10 gram product in.

Ik vind Soft and Gentle echt prachtig om naar te kijken. Ik vind het marbled effect toch een echte eyecatcher. De highlighter is champange kleurig en is lichter en donkerder. Wat MAC zegt over Soft and Gentle

Luxueus, fluweelzacht poeder met een matte, metaalachtige finish. Laat zich egaal aanbrengen en zorgt voor glanzende highlights op de wangen en een weelderige glans op het gezicht.

Een directe swatch is veel gepigmenteerder dan ik had verwacht. Je ziet daar al wel een gloed, maar niet de individuele shimmer. Als ik de swatch uitveeg zie je dat het champagnekleurige poeder helemaal niet meer zo opvalt op je huid, maar dat de kleine shimmers wel opvallen. Als je een kwast gebruikt om het aan te brengen kan je de hoeveelheid shimmer opbouwen van een klein beetje shimmer tot een superglow.

Volgens mij betaalde ik €28,- voor deze highlighter en is verkrijgbaar online en bij de counters in de grote Douglasfilialen en bij de Bijenkorf.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een prachtige highlighter!

 2. Reply

  Wat een pareltje… Mooi!

 3. Reply

  Lovely highlighter πŸ™‚

 4. Reply

  ziet er erg mooi uit πŸ˜€

 5. Reply

  Wauw, wat een prachtige highlighter. Heel erg mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge