MAC – Prabal Gurung – Carmine Rouge

De nieuwste collectie van MAC is in samenwerking met Prabal Gurung. Een hele mooie feestelijke collectie waar ik de rode lipstick supergraag van wilde hebben.


Toen ik deze foto zag wilde ik de lipstick heel graag hebben. Toen ik de mail zag in mn inbox dat de collectie online stond heb ik de lipstick gelijk besteld. De lipstick is er ook in het roze en oranje geloof ik, maar de roze was al uitverkocht. Anders had ik die misschien gekocht. Ik heb nog zitten twijfelen om de blush ofzo te kopen, maar om nou een product alleen voor de verpakking te kopen vond ik een beetje overdreven.

Ik ben geen enorme fashion fanaat en daarom had ik geen idee wat Prabal Gurung was. Of beter gezegd wie. Prabal Gurung is een fashion designer geboren in Singapore. Hij begon zn cariere in India en ging later pas internationaal. In 1999 verhuisde hij naar New York. Na een jaar of 5 bij andere designers gewerkt te hebben bracht hij zn eigen collectie uit tijdens New York Fashion Week. Zn ontwerpen zijn vrij bekend onder celebs.


Om eerlijk te zijn had ik helemaal neit door dat het een matte lipstick was totdat ik het pakje uitpakte. Ik vind het zelf alleen maar een bonus. Ik hou wel van matte lipsticks mits van kwaliteit. Na mijn laatste flaters met budget merken ben ik een beetje voorzichtig geworden met matte lipsticks.

Ik vind de verpakking mooi. Ze hebben mooie tinten goud gekozen. De print op de huls vind ik mooi. De grote letters PRABAL GURUNG vallen wel op. Ik had de MAC letters op de zijkant pas later gezien. Ik vind het zelf wel mooi dat de huls vierkant is in plaats van hun bekende afgeronde, zwarte huls. Enige minpunt vind ik het gele plastic. Dit zit in het draaimechanisme, waar de lisptick in zit en aan de binnenkant van de dop.


Deze lipstick is vrij goed gepigmenteerd. I like. Hieronder zie je 1 veegje. De lipstick voelt heel fijn op mn lippen. Gaat niet in de lijntjes zitten, wordt niet hard, maar voelt soepel aan. De lipstick blijft goed zitten en

Het is geen goedkope lipstick. Deze kost 32 euro is online te krijgen en in de pro store.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Goed rood zeg! het is dat ik niet van rode lipstick houd bij mij zelf;)
  Mandy recently posted…Essence | How to make your face wow!My Profile

 2. Reply

  Wat een prachtige kleur, vooral de verpakking is ook heel erg mooi!
  Eline recently posted…Palmolive | Oriental BeautyMy Profile

 3. Reply

  Wat een mooie kleur lipstick!
  Manon recently posted…Onderbroekenlol!!My Profile

 4. Reply

  wat een prachtige kleur en wat een onwijs indrukwekkende verpakking, echt mooi!
  Petra recently posted…ELF: Mysterious Nail polish set ( beperkte editie )…review!My Profile

 5. Reply

  Prachtige kleur rood zeg! Ooh en die verpakking, zo een zou ik wel onder mijn kerstboom of in mijn schoen willen vinden!

 6. Reply

  Oh wauw wat een pareltje!
  Nicole recently posted…P2 Refine + Prime eye shadow and fase primerMy Profile

 7. Reply

  Oeh, wat gorgeous zeg!
  Lisa’s Beautybabbels recently posted…Lisaโ€™s Life: NovemberMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge