MAC Please Me Lipstick

Van de lipsticks die in mn bakje lagen te verstoffen waren er twee van MAC. Deze prachtige lichte roze Please Me stond al heel lang op mijn wishlist en komt uit de kerstcollectie. Jep. Kerst. Ik kocht ’em denk ik eind november al, en heeft een paar weken ingepakt onder de kerstboom gelegen. Toen was ik onwijs ongeduldig en kon niet wachten om ’em op de foto te zetten. Die prachtige paarse shiny huls. Toen was het kerst, ging de lipstick in een bakje en dacht ik er eigenlijk niet meer aan. Ik heb heel lang geen zin gehad om foto’s te maken. Zeker niet van mijzelf. Ik kwam het bakje weer tegen en het werd echt de hoogste tijd. De shiny verpakking lonkte.


Please Me zit in het vaste assortiment van MAC. Ik heb in de winkel getwijfeld, omdat een limited edition duurder is, maar met deze paarse huls is vanaf nu Please Me uitzoeken heel makkelijk geworden. Het is weer eens wat anders. Het is verder precies dezelfde huls als de welbekende zwarte hulzen.

Music Of The Night heette de kerstcollectie. Iedere keer dat ik dat lees, hoor ik het zingend. Phantom of the Opera fan anyone? Paars vind ik wel mooi bij de naam van de collectie passen. Misschien ken je de collectie vooral van de prachtige Oh Darling highlighter.Please Me is een matte lipstick. De lichtroze kleur is heel lief en vrouwlijk en perfect voor dagelijks gebruik. Ik heb zitten twijfelen of ik wel een matte lipstick wilde. Niet alle matte lispticks zijn even fijn. Na een paar mindere wilde ik wel zeker weten dat het fijn aanvoelde op mijn lippen en dan is een MAC counter erg fijn. De lipsticks kan je namelijk uitproberen. Bij de counter worden ze gedesinfecteerd met alcohol. Misschien niet compleet veilig tegen koortslip, maar zo kan je wel uitproberen of wat je van de lipstick verwacht ook echt waar is. Ik heb het al met highlighters en blushes gedaan. De laatste paar keer zeker ook met lipsticks. Ik heb een aantal keer een miskoop gedaan door de verkeerde kleur mee te nemen. Een swatch op je hand/arm is heel anders dan wanneer je het op je lippen ziet en kan bepalen of het bij je huidskleur past. Ik heb met peachy lipsticks dat ik heel geel en moe eruit zie. Die moet ik maar niet meer kopen. Met hele lichte lipsticks zoals die van nicki minaj toendertijd zag ik gelijk heel bleek. Misschien moet je gewoon maar denken ‘fuck it, ik rock gewoon deze kleur!’ Helemaal perfect! Maar als je na aankoop (en dat is met โ‚ฌ19 toch behoorlijk zonde) niet blij bent met je lipstick en het daarom nooit gebruikt, had je het beter kunnen uitproberen in de winkel denk ik dan.

Sommige matte MAC lipsticks zijn heel droog, maar deze is dat niet. Hij voelt best creamy, maar gaat wel in de lijntjes zitten. Hij blijft langer zitten dan ik had verwacht.

Skippy kwam kijken waar ik mee bezig was. Ik had een aantal andere producten links van me liggen en die waren superinteressant. Misschien vind hij de lipsticks ook lekker ruiken?

Deze paarse huls is dan niet meer verkrijgbaar, maar Please Me wel en daar gaat het natuurlijk om. In zwarte huls bij (voor zover ik weet) elke counter te koop, maar zeker ook online.

Heb jij Please me of een kleur die erop lijkt? Wat is jouw favoriete lipstick?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw ik vind het echt een hele toffe kleur. Hij staat je onwijs goed!
  Nicole recently posted…HEMA It’s My Beautiful Skin Day SkincareMy Profile

 2. Reply

  mooie tint en looove the packaging ๐Ÿ˜€
  femketje recently posted…Music Of The MomentMy Profile

 3. Reply

  Hij is zoo mooi! Ik heb ‘m ook, maar hij staat mij niet zo mooi als jou. Die paarse huls is super gaaf.
  Enne, yup hier ook een Phanom fan! ๐Ÿ˜‰

 4. Reply

  IK heb mac please me in de gewone huls

 5. Reply

  Dit is de enige MAC lipstick die ik heb en ben er nog steeds blij mee ๐Ÿ™‚
  Mariska recently posted…Link Party #10My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge