MAC Perfect Topping

De nieuwe collectie van MAC is een beetje een reboot. Perfect Topping is al eens uitgebracht. Sterker nog al twee keer. De MSF kwam vorig jaar uit in de A Fantasy Of Flowers collectie uit en daarvoor in 2009 in de Sugar Sweet collectie. Reboot van een reboot dus, maar nogsteeds enorm mooi.


Het jammere aan de MSF vind ik de nieuwe verpakking. Je hebt er vast al over gelezen op andere blogs. Het logo is lager geplaatst en het doorzichtige deel van de bovenkant is nu asymetrisch. Eivormig. De onderkant is nu een beetje hol. Ik dacht dat er nu minder product in zou zitten, maar dat is gelukkig niet waar. Ik heb nogsteeds niet helemaal ontdekt hoeveel gram er nou in welk product zit, want ik heb highlighters met 7 gram en deze bevat 9 gram.


In het poeder is een gebreid patroon gedrukt. Het is misschien iets moeilijker te zien, maar je hebt ook nogeens een gemeleerd patroon. Verschillende kleuren poeder die met de hand door elkaar worden geswirld voor het poeder gebakken wordt. Alle kleuren die in het poeder zitten hebben shimmer en geven een prachtige glans. Een glow net als Jennifer Lopez. Toen ik in de winkel stond bood de make up artist het bij me aan te brengen en dat was een mooie manier om het te zien voor ik het kocht.

Hoewel je verschillende kleuren poeder hebt, is de algemene kleur een beetje champagne kleurig. Er zitten hele mooie minishimmers in. Het poeder zelf is iets lichter dan je huid.

Ik betaalde 29 euro voor deze MSF. Deze is online uitverkocht, maar is bij de MAC Counters bij de Douglas en Bijenkorf misschien nog wel te krijgen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Dat patroontje is zo enorm mooi. En wat een prachtig glansje ook!
  Nicole recently posted…New in: Huge beauty giftbag from BeautyillMy Profile

 2. Reply

  Wat een prachtig product is dit. De prijzen van Mac houden mij een beetje tegen om daar iets te kopen. Zelf wil ik nog wel een lisptick kopen Please Me.

 3. Reply

  Wat een prachtig product, maar zooo duuuuur! Dat houd me echt tegen!
  Eilish recently posted…Fashion β™₯ Inspiratie | SjaalsMy Profile

 4. Reply

  Wauw wat een prachtig product ! De glans is heel erg mooi !
  Denise recently posted…REVIEW – RITUALS SENSITIVE NIGHT CREAMMy Profile

 5. Reply

  hij is wel erg pretty πŸ˜€
  femketje recently posted…Essence Sparkle Sand Topcoat.My Profile

 6. Reply

  Oeh, het patroontje alleen al ziet er prachtig uit πŸ™‚
  Beau recently posted…De overgang van Blogger naar WordPressMy Profile

 7. Reply

  wat leuk om te zien…dat is haast zonde om te gaan gebruiken…

 8. Reply

  Ik denk dat het toch wel heel erg lastig gaat worden om deze nog ergens te vinden helaas…Ik baal daar wel van, hij is zo mooi!
  Amelie recently posted…Review: Yves Rocher Mascara Volume ElixirMy Profile

 9. Reply

  Ik heb hem ook en ik vind hem prachtig!
  Tedje recently posted…Mijn favorieten van de laatste tijdMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge