MAC Mehr

Ik heb heel trots een bakje met allemaal lipsticks van MAC op mn bureau staan. Maar als ik ga kijken zijn het allemaal felroze tinten. Supermooi en ik kan ook meestal niet zo goed kiezen, maar die doe ik niet zo vaak op als ik boodschappen ga doen. Ik wilde een mooie, licht roze/nude lipstick. Ik ben gaan googlen en vele blogs later kwam ik bij Mehr uit. Laatst was er een hype over Faux, ook wel de Kylie Jenner lipstick, en toen zat ik te twijfelen. Maar na alle vergelijkingen die ik heb gezien was Mehr iets donkerder en iets roziger. Faux iets meer nude en Merh iets meer oud roze. Lees niet het woordje iets, want als je het aan je vriendje/vader/buurman laat zien zegtie dat het dezelfde kleuren zijn. Been there done that. Hij gluurde over mn schouder.

Kleine warning. Fotograferen gaat me de laatste tijd niet zo heel goed af. Ik vind het ook steeds moeilijker worden om goed licht te vinden. Foto’s in de zon zijn scherp, maar gelig en foto’s in de schaduw zijn vrij kleurecht, maar bewogen. Ik geef even op. Ik moet weer moed verzamelen. Ik denk dat het op bovenstaande foto nog wel het meest kleurecht is.

Ik heb nu best een aantal mac lipsticks gereviewd. Moet ik nog vertellen wat ik van de verpakking en de geur vind? Nou kort dan. De huls is simpel zwart, strak, mooi. Dat luxe gevoel dat je krijgt door het eerst nog uit een doosje te halen. Ik ben er zelf niet zo’n fan van, maar de vanille geur komt je al tegemoed als je de dop eraf haalt. Sommige zijn er dol op, voor mij hoeft het niet zo. Gelukkig ruik het nauwelijks als ik de lipstick op heb.
Gelukkig zie je het hier op mijn lippen wel kleurecht. Ik stond bij de counter met het woordje ‘Mehr’ op mn telefoon. Ik kon de lipstick alleen nergens vinden. Was het een satin? een lustre? Ik wist het neit meer. Bij matte zocht ik niet omdat ik het er niet matte vond uitzien op de foto’s. Ja fout. Ik had dus wel bij matte moeten kijken. Gelukkig viste de MUA de lipstick er in 2 pogingen uit. Oh. Wilde ik wel een matte?

Ik mocht de lipstick opdoen en ik was gelijk verkocht. Die kleur paste perfect. Was helemaal wat ik zocht. Ik had niet dat trekkende gevoel op mn lippen. Maar echt voedend voelde het ook niet aan. Maar ja, die kleur wilde ik wel heel graag. Misschien ook daarom dat ik niet zo veel moeite voor foto’s wilde doen.. Ik wilde de lipstick gewoon graag gebruiken.

De lipstick brengt makkelijk aan, maar voelt op mn lippen wel een beetje stroef aan. Je moet alleen je lippen wel regelmatig scrubben, want velletjes worden enorm benadrukt. Bummer, maar niet heel verrassend bij matte lipsticks. Geen droog gevoel, maar ik gebruik wel even labello voor ik deze opdoe. Een halve middag blijft deze makkelijk zitten en daarna wordt het wel weer bijwerken. Een tosti overleefde Mehr niet bij mij.

Ik wil Mehr. Yes I love puns. Dit is wel een lipstick die ik opnieuw koop als ik em opmaak.Β  Volgens mij zijn de prijzen weer omhoog gegaan, want ik rekende 19,50 af. 50 cent per lipstick duurder dan de vorige keer dat ik er eentje kocht.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Dit is zo een gave kleur. Wat heb je prachtige foto’s gemaakt zeg!
  Nicole recently posted…Rimmel London Colour Rush Long Lasting Intense Colour BalmMy Profile

 2. Reply

  Wauw, wat een mooie kleur! Hij ziet er ook heel natuurlijk uit met dat matte effect. Mooi!
  En typisch van die 0,50 cent.. als ze dat maar niet elk jaar gaan doen..
  Mirjam recently posted…Swatch: Essie – Sexy DivideMy Profile

 3. Reply

  oehh me likey πŸ˜€
  femketje recently posted…HUGE Therme Review!My Profile

 4. Reply

  Ik heb deze ook en ben er gek op! Hij staat jou ook erg mooi!
  Lisa’s Beautybabbels recently posted…Lisa’s Life Week 43&44My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge