MAC – Is beauty – Silly

Laatst kocht ik op het vliegveld twee lipsticks van MAC, waaronder een van de nieuwe LE ‘MAC is beauty’. Ik had een hoop lipsticks geswatched en ik ben uiteindelijk voor Diva-ish en Candy Yum Yum gegaan. In het vliegtuig terug naar Nederland begon ik toch spijt te krijgen dat ik niet ook Silly meenam. Helemaal toen ik Silly bij andere bloggers zag. Zaterdag was ik in Groningen en daar kwam ik deze tegen bij de MAC counter. Daar hoefde ik geen twee seconde overna te denken; die ging mee.


Silly is net als Candy Yum Yum een matte lipstick. Ook fel, maar deze is lichter roze. Deze heeft en meer rode ondertoon, waar Candy Yum Yum een blauwe ondertoon heeft. Verder zijn ze beide onwijs fel en daar val je zeker mee op.Iets wat ik bij de MAC counter niet zag is dat deze lipstick een klein beetje shimmer bevat. Dat zie je wel op de swatch op mijn huid in de zon, maar op mijn lippen zag ik het niet. Misschien was het gewoon een klein beetje een gloed. Op mijn lippen gaat de lipstick wel een beetje in de lijntjes zitten, maar ik zie niet echt velletjes. Dat is wel een mooie plus.
Op het moment voel ik me nog wel een beetje bleek voor deze lipstick. Ik moet nog full face foto’s maken, maar daar was ik echt te moe voor gister.

Ik wilde de lipstick nog wel even vergelijken met Candy Yum Yum en MAC Miley. Beide felle lipsticks, maar Viva Glam Miley lijkt bijna rood in vergelijking. Ik vond het wel een mooie tint tussenin. De houdbaarheid is een uur of twee denk ik. Dan moet je wel een beetje bijwerken.

Fun Fact: Toen ik de Douglas binnenliep rolde Hylke al een beetje met zn ogen. De ‘oh God, ik ga met Lin de douglas in en dit gaat heeeel lang duren’ zucht. Een beetje dezelfde zucht als ik voor een rek met nagellak sta en ik wil er een paar uitzoeken. Maar inmiddels weet ik wel vrij goed wat ik wil. Het wachten was vooral op een MUA die de lipstick voor me opzocht en even wachten op de verkoopster aan de kassa, maar volgens mij waren we met een minuut of 3 de winkel weer uit. Met verbaasde blik van ‘zijn we echt al de winkel uit?’.

De lipstick kost 19 euro.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Vind het echt een hele mooie kleur, helaas was ik zelf te laat om deze te bestellen x
  Bianca recently posted…KNEIPP BEAUTY GEHEIMMy Profile

 2. Reply

  Wat een mooie kleur is dit!
  Marloes recently posted…Motivation Monday #9 Kayla Itsines Bikini Body GuideMy Profile

 3. Reply

  Leuk, ik zag hem net al bij iemand anders, vind het een mooie kleur !
  Manon recently posted…Oriflame: Giordani Gold Long Wear Mineral FoundationMy Profile

 4. Reply

  Haha, grappig dat je zo snel was! Ik sta vaak wel uren te twijfelen. Ik vind het echt een prachtige tint!

 5. Reply

  Wat een toffe kleur is dat zeg!
  Nicole recently posted…Spring Makeup EssentialsMy Profile

 6. Reply

  De kleur ziet er heel gaaf uit, ik wil binnenkort ook een aantal nieuwe MAC lipsticks toevoegen aan mijn stash.
  Kirsten recently posted…Look of the day โ€“ Purple SmokeMy Profile

 7. Reply

  Wat een mooie kleur!
  Jaimy en Laura recently posted…Lauraโ€™s week #35My Profile

 8. Reply

  Wat een super mooie en gave kleur. Heel zomers.

 9. Reply

  Hele mooie kleur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge