MAC – A Fantasy Of Flowers – Stero Rose MSF & Golden Hours Eye Shadow – Met Look


Stereo RoseIk had in de Bijenkorf staan swatchen en ik had het idee dat de oogschaduws daar meer pigment hadden. Toen ik ze thuis swatchte viel dat eigenlijk een beetje tegen. Thuis waren de oogschaduws kruimeliger en minder gepigmenteerd dan ik me kon herinneren. Ik vind de kleuren erg mooi bij elkaar passen en ze bevatten allemaal mooie shimmer. Ik vind het erg handig dat de oogschaduws in één pan zitten en deze pan is nauwelijks groter dan een normale oogschaduw pan. Minder oogschaduw van 1 kleur, maar nogsteeds meer dan genoeg. Ik vind deze zeker onwijs handig voor onderweg.

Golden HoursIk had in de Bijenkorf staan swatchen en ik had het idee dat de oogschaduws daar meer pigment hadden. Toen ik ze thuis swatchte viel dat eigenlijk een beetje tegen. Thuis waren de oogschaduws kruimeliger en minder gepigmenteerd dan ik me kon herinneren. Ik vind de kleuren erg mooi bij elkaar passen en ze bevatten allemaal mooie shimmer. Ik vind het erg handig dat de oogschaduws in één pan zitten en deze pan is nauwelijks groter dan een normale oogschaduw pan. Minder oogschaduw van 1 kleur, maar nogsteeds meer dan genoeg. Ik vind deze zeker onwijs handig voor onderweg.

 

Look

En nu natuurlijk een look met deze producten. Ik moet zeggen dat de look mooi neutraal is geworden. Waar ik een beetje van baal is dat de oogschaduws een beetje wegvallen als je teveel blend. Het werd echt een grote kleur. Meestal kan je wel een vlak zien met die ene kleur erin en nu zou ik zelf zeggen dat ik maar twee van de vier kleuren in de look verwerkt heb, terwijl ze er echt allemaal inzitten. Op de foto hierboven zie je heel mooi hoe de shimmers er in de zon uitzitten. Ook zie je op de bovenstaande foto een beetje een close up van de blush. Ik vind de kleur erg mooi en in de zon zie je de minishimmers die er in zitten.


Ik was verkocht in de winkel, maar als ik zo mn full face zie, ben ik een beetje telleurgesteld. Misschien omdat het van MAC is dat ik hogere verwachtingen heb, maar ik vind het niet zo tof dat de oogschaduw niet fijn werkt. Zeker als ik er €23 voor betaal. De MSF kost €28.

Heb jij iets uit de A Fantasy of Flowers collectie gekocht?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Je look is echt schitterend!!
  Eline recently posted…YSL Rouge Volupté Shine – Rose in TensionMy Profile

 2. Reply

  Ziet er prachtig uit!
  Beau recently posted…DA Nailpolish: ApricotMy Profile

 3. Reply

  Prachtig! Stereo rose is zo mooi *hearteyes*
  Dana recently posted…My dearest grandpa.My Profile

 4. Reply

  Wauw, mooi zeg! Ik werd niet warm toen ik het bruine oogschaduw doosje zag in je shoplog maar de kleuren staan je wel erg goed en ze zijn ook goed gepigmenteerd zeg 🙂

 5. Reply

  wauw prachtige look en prachtige producten!
  Angelique recently posted…Syoss Supreme Selection Restore maskMy Profile

 6. Reply

  gorgeous ooglook 😀
  femketje recently posted…NOTD 29/3; Pink Ombre!My Profile

 7. Reply

  Wauw wat heb je een prachtige look gemaakt. Staat je super.
  Tess Evea recently posted…Kneipp – Body Lotion Patchouli.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge