Ludurana – Aurora Boreal – Admirável

Begin vorig jaar swatchte ik deze prachtige Fascinante al. Een aanwinst die ik bij NinjaPolish kocht en is een multichrome die me aan een vulkaan doet denken. Niet gek dus dat ik meer lakken van dit merk wilde. Bij mijn tweede ninjapolish bestelling kocht ik er twee bij. het heeft eventjes geduurd, maar nu dan ook swatches. Als eerste van de twee laat ik vandaar Admirável zien. Een lak die zijn naam letterlijk eer aan doet, want wonderbaarlijk is deze zeker.Admirável is vooral groen. In bepaald licht neigt deze meer naar geel en heeft ook een randje blauw. Onder een hoek ziet deze ook paars en dit wisselt steeds af. Deze lak dekt met drie laagjes.


Over het algemeen valt het streperige mee, want duo/multichrome lakken zijn letterlijk metallig. De kleuren komen door ijzeroxiden en metallic lakken zijn nou eenmaal streperig. In de zon valt het streperige wel op. Ook wordt het dan voornamelijk een olijfgroene kleur.

Ook deze lak heb ik onder water gefotografeerd en dan zie je alle kleuren die je hierboven zag nog een stukje intenser en komen deze kleuren makkelijk tevoorschijn.

Ik heb constant naar mijn nagels zitten kijken in allerlei rare standen. Allemaal kleurtjes! Ik ben echt verliefd op zulke multichromes! Ik kocht deze bij Ninjapolish en deze kostte $10 en is het in mijn ogen helemaal waard. Jammere is dat als je bij Ninjapolish besteld je ongeveer $20 verzendkosten betaalt, en je dus in een keer een grote bestelling “moet” doen om de kosten er een beetje uit te hebben. Ik heb de lakken niet op ebay kunnen vinden.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Heel gaaf, vooral met zo’n randje paars <3

 2. Reply

  woah, awesome multichrome!

 3. Reply

  Wat een mooie lak! Lakjes als deze vind ik altijd erg bijzonder.

 4. Reply

  Wauwwwww !!!!

 5. Reply

  Niet mijn kleur maar het effect is wel mooi

 6. Reply

  Wauw wat is ie bijzonder! Erg mooi!

 7. Reply

  Wauw, dat effect! <3 Ik heb zelf Emocionante van Ludurana, I love it!

 8. Reply

  dit is zeker een hele mooie kleur. erg gaaf

 9. Reply

  erg mooi effect…ga zelf morgen die van de hema maar eens op doen,maar dit effect is vast veeel mooier

 10. Reply

  OMG, magisch gewoon!!!! <3

 11. Reply

  Gaaf!!!!!! Doen me denken aan die ‘olie’knikkers van vroeger! 🙂

 12. Reply

  wat een bijzondere lak, in het licht telkens een andere kleur, ik houd daar wel van

 13. Reply

  wow deze is prachtig

 14. Reply

  Heel apart kleurtje met dat groen!

 15. Reply

  Whooooo wat mooi!

 16. Reply

  Hoi Lin, mooie foto’s weer.
  Tip: Llarowe http://shop.llarowe.com/
  Lakjes van Hits passen in een envelop, omdat ze zo smal zijn. Net als lakjes van Jade.
  De shippingkosten zijn daardoor extreem laag. Heb er vaker besteld, super goeie service daar en ze vullen de voorraden vaak aan.
  Je kan de verzendkosten vooraf bekijken als je iets in je winkelmandje plaatst, voordat je op bestellen drukt. vet handig!
  Oh ennnnn ze hebben er ook dance legend 🙂

  1. Reply

   Dat klinkt heel goed! Ik heb wel eens op die webshop gekeken en ik ook op het punt gestaan om te bestellen. Alleen niet gedaan. Toch een keertje kijken nog 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge