Looks || New Year Purple

Met oud en nieuw mag je iets meer uitpakken toch? Ik wilde gaan voor een grote wing en nepwimpers. Het eerste lukte het tweede faalde hard. Toch ben ik blij met de look die ik maakte.


De laatste tijd zie ik veel vaker paarse ooglooks en daarom veegde ik het stof van mijn Winterberry palette. Ik weet nog dat ik het palette supergraag wilde en dat deze praktisch de hele tijd in mijn lade heeft gelegen. Schaam, schaam, schaam.

Ik weet niet waarom maar ik gebruik meestal maar 1 palette voor een look. En ik vind eigenlijk ook dat een palette ook bruikbaar moet zijn voor een complete look. Het winterberry palette van coastal scents bevat alleen maar shimmery kleuren en dat schrikt me eigenlijk af. Suf als ik ben kan ik natuurlijk ook gewoon een matte palette erbij pakken, maar doe het om een of andere reden niet. Ik besloot het te proberen.. een compleet shimmery look te maken met 3 kleuren uit het Winterberry palette.

Ik gebruikte voor deze look de volgende producten:

* Max Factor – Lasting Performance 101 ivory beige (foundation)
* MAC – MSF Soft and Gentle
* MAC – MSF Scene to be Seen
* MAC – Innocence Beware lipstick
* Philosophy – Cinnamon lipgloss
* Coastal Scents – Winterberry palette – HP-ME07 (wit), S08 (lila) en S14 (donkerpaars)
* Rimmel Professional Eyebrow Pencil 001 Dark Brown
* Essence Liquid Ink Eyeliner
* Essence Get Big Lashes Triple Black mascara

Ik wilde dus nog nepwimpers opplakken. Ik had superleuke gevonden met rhinestones, maar ze wilde of niet plakken of de lijm sloeg zo op mijn ogen dat mijn ogen traanden en dan zaten ze scheef. Jep, daar faal ik nog hard in, maar practice makes perfect, toch? Gewoon vaker proberen.

Wat voor makeup droeg jijΒ  met Oud en Nieuw?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  mooi met die wing!

 2. Reply

  Wat een mooie look!

 3. Reply

  Wauw, wat een super mooie look!

 4. Reply

  Wauw, paars staat je moooi! πŸ™‚

 5. Reply

  Heel mooi! Hou wel van paars. En die wing is perfect!

 6. Reply

  Prachtig, ben altijd best wel (gezond) jaloers om mooie ooglooks van andere dames! Wellicht kun je me de 25e helpen!?

 7. Reply

  Mooie ooglook zeg πŸ™‚ Hij staat je echt heel mooi!

 8. Reply

  Mooie look, ik vind paars echt mooi bij je kleuren (ps ik heb die hot&cold nagellak van essence gekocht en ik vind hem nu al gaf,, nog niet volledig getest)
  zelf droeg ik geen make-up met oud en nieuw, ik was lui xD

 9. Reply

  Wat een mooie oogschaduwlook!

 10. Reply

  mooie look heb je gemaakt lin, staat je goed!

 11. Reply

  Wat is dit een super mooie oog look, staat je heel erg mooi. πŸ™‚
  Zo’ mooie look wil ook nog eens leren zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge