Look || Purple and Pink

Na oud en nieuw had ik de smaak te pakken. Ik wilde vaker paarse ooglooks maken. Dit keer pakte ik niet mn Winterberry palette erbij van Coastal Scents, ik greep naar mn Inglot palette.

Ik blijf in herhaling vallen. De fijnste oogschaduws van afgelopen jaar waren voor mij toch echt die van Inglot. Nou heb ik daar ook wel het meeste geld aan uitgegeven, maar goed. Het zijn de paletten waar ik het meeste naar grijp en ik kan met haast ook echt een look met 5 minuten maken. Ze blenden makkelijk en je hebt echt maar een beetje nodig. Ik wil nog een derde palette!

Voor deze look gebruikte ik de paarse (M385), een shimmery cremekleurige oogschaduw (P395) (4e oogschaduw, bovenste rij, onderste palette) en een rosegouden oogschaduw (P606). (5e oogschaduw, onderste rij, onderste palette).

Verder gebruikte ik voor deze look nog de Maybelline Fit Me! foundation, MAC Scene to be Seen. Essence Liquid Ink eyeliner, Maybelline ColorSensational lipstick Fuchsia Flash en Essence Get Big Lashes Triple Black mascara.

Draag jij graag felle lipsticks?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Erg mooie look! Vind paars je goed staan. En zeker die lipstick erbij, I like πŸ˜‰

 2. Reply

  Die lipstick is erg gaaf!

 3. Reply

  je lippen knallen er echt uit πŸ˜€

 4. Reply

  Mooie look heb je gemaakt!

 5. Reply

  Wat een mooie look, paars staat je echt heel mooi

 6. Reply

  oeh prachtige kleur lipstick, i love it! Je ooglook is ook erg mooi!

 7. Reply

  Wat een mooie look heb je gemaakt, ik ben zelf nog erg nieuwsgierig naar de producten van Inglot.

 8. Reply

  Hier hou ik wel van! Vandaag ook maar eens wat uitgeprobeerd qua ooglook. En paars onder mijn oog gedaan.

 9. Reply

  Mooie look ! De lipstick knalt goed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge