Look – Nexus

Kleurtjes, kleurtjes en meer kleurtjes! Ik wilde een hele kleurrijke look maken. Ja maar met welk palette dan? Ik wilde een keer niet mijn inglot palette pakken. Niet omdat ik die niet fijn vind, maar juist omdat ik die fijn vind. Het is een beetje mijn comfort zone geworden en daar moet ik een beetje uitbreken. Anders liggen mijn andere paletten ook maar stof te happen.

Ik kwam bij het Sleek Snapshots palette en daar zitten een hele felle roze en oranje kleur. Bingo! Daar ging ik een verloop mee maken. Aanbrengen, blenden, opnieuw aanbrengen, opnieuw blenden en opnieuw aanbrengen. Hmm..

En daar eindigde mijn comfort zone eigenlijk weer, want de bruine kleur in mijn crease is mijn oude vertrouwde M329. Ik heb deze kleur trouwens geblend met mijn zelfgemaakte blendingbrush waar je woensdag meer over kan lezen. Hij werkt niet gek als zeg ik het zelf. Niet perfect, maar ook zeker niet slecht.

De gele kleur was een poging om er nog meer kleur in te brengen, maar de gele oogschaduw bracht eigenlijk niet zo fijn aan. Onwijs stom, want voor ik het wist had ik het te laag aangebracht en als ik het weghaalde met een watje zag het er weer gek uit. Om gek van te worden. Het zit niet altijd mee. Om het af te maken pakte ik mijn gelliner van Inglot in de kleur 14. Een felle turkooise kleur die een beetje meer naar blauw neigt.

Ik vind de closeup mooier dan een full face foto. Het was vooral een middagje spelen met makeup. Iets wat ik graag doe maar niet zo vaak als ik zou willen. Ooit word ik er misschien wel goed in. Tot die tijd blijf ik lekker spelen en prutsen.

Ga jij voor de nude paletten? Of lekker voor kleur?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie knal kleuren heb je gecombineerd! Hele mooie look!

 2. Reply

  Mooie look! Ik vind alleen de gele oogschaduw niet zo..

 3. Reply

  Geweldige look!

 4. Reply

  Wauw mooie look zeg!
  Liefs,

 5. Reply

  lekker fel πŸ˜€

 6. Reply

  Toffe look! Vooral het lijntje vind ik er goed bij passen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge