Look – Let It Go

Ik was mijn stash aan het doorzoeken. Welk palette zou ik gebruiken? Welke heb ik al heel lang niet meer gebruikt? En welke kleuren zal ik gebruiken?

Ik pakte het Technic Electric palette erbij. Een palette dat ik bij Bart Smit kocht en dat vol zit met felle kleuren. Technic is volgens mij een brits merk en heeft veel meer paletten gemaakt. En zelfs nagellak. Er zijn hier en daar wel webshops die het verkopen, maar het blijft onwijs zoekwerk.

Het palette lijkt enorm op die van Sleek. Het zwarte doosje, de 12 oogschaduws, pans, spiegel, formaat. Waar het van Sleek verschilt is toch wel de kwaliteit. De oogschadws van sleek zijn vrij poederig. Als in een basis van talkpoeder of hoe moet ik het zeggen. Technic doet me eigenlijk meer aan kindermakeup denken. Dat is iets meer creamy. Mja soort van alsof het een beetje vettig is als je er met je vingers aan zit. Ik weet niet hoe ik het moet noemen. De kleuren zijn allemaal shimmery en zijn vrij goed gepigmenteerd. Ik heb de oogschadws gewoon op mijn ooglid naast elkaar gedept en daarna geblend met een kwast. Gewoon *swoesj* *swoesj*. Zo makkelijk ging het blenden. Dat vind ik wel erg fijn.

Ik keek naar het palette en ik wilde eigenlijk gelijk een verloop maken. Van licht naar donker. Ik begon met lichtgeel, bracht daarna oranje aan en ging naar twee kleuren roze en uiteindelijk paars. Met paars vormde ik de vorm van de look door het een vorm te geven boven mijn crease, op mijn wenkbrauwbot en ook onder mijn oog.

toen ik de look gemaakt had moest ik een beetje denken aan Frozen. Misschien kwam het omdat ik Let It Go van Demi Lovato op repeat had, maar ook vanwege het paars. Anna heeft dan wel iets blauw/turkooise aan in plaats van oranje en roze, maar dr haar is oranje? Ennem.. check de full face foto ook even. Mijn haar heeft gewoon hele grijze plukken. Coincidence? I think not.

Heb jij Frozen al gezien?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Prachtige look! Ik heb dit palette ook en vind hem geweldig!

 2. Reply

  wauw dit zijn echt mijn kleuren, prachtig!

 3. Reply

  gorgeous kleurecombinatie πŸ˜€

 4. Reply

  Wat ziet het er goed uit voor zo’n goedkoop palette! En ik vind de look echt prachtig en nog best wel draagbaar. Ik heb Frozen niet gezien, maar iedereen is er zo enthousiast over dat ik dat misschien toch maar eens moet gaan doen.

 5. Reply

  W00t dat ziet er goed uit! Staat je ook echt heel goed.

 6. Reply

  Wat een mooie ooglook!

 7. Reply

  Vind hem echt heel mooi πŸ™‚

 8. Reply

  Echt prachtig! Ik wou dat ik dat kon.

 9. Reply

  Prachtige look! En ik heb zelf ook al wat grijze haren ertussen zitten. Dat krijg je nou eenmaal met donker haar helaas :c

 10. Reply

  Wat een mooie look weer, ook de kleur op je lippen is heel mooi πŸ™‚

 11. Reply

  Heel tof!! Heb dat palette ook nog ergens liggen …. Snel maar weer eens opzoeken, ziet er prachtig uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge