Look – Koning van Oranje

Door de verhuizing heb ik niet zo veel tijd gehad om uberhaupt dagelijks makeup te dragen.Β  Het begint allemaal redelijk zn plekje te krijgen en ik heb wel weer tijd om een look te maken. Ik wilde toch een poging wagen aan een oranje look.


Oranje. Oranje. Wat heb ik aan oranje spulletjes nou in mn stash? Gelukkig heb ik een oranje kleur in mn inglot palette en oranje blushes heb ik ook. Toen ik mn inglot paletten bekeek zag ik ook een mooie gouden/bronze kleur en dat leek me wel een mooie combinatie.

Oranje lipstick is helemaal hot dit jaar, maar ik besloot voor een rode te gaan. Meer variatie en dat vind ik mooier staan bij mezelf. De producten die je op de foto ziet:
* MAX Factor – Lasting Performance Foundation 101 Ivory Beige
* Inglot M382 en P606
* Urban Decay Vice palette
* Gosh Eye Shadow Primer
* Catrice Light The Fire
* Bourjois peche blush
* Essence Metal Glam highlighter
* Catrice Nautica gelliner
* Essence gekleurde mascara
* P2 Lift Up mascara
* Essence Blush Up gradient blush


Ik vind de look best leuk geworden. De blauwe eyeliner lijkt in veegelijking redelijk zwart helaas. Jammer genoeg heb ik geen royal blue gelliner. Catrice, tijd voor nieuwe kleuren gelliner! Ik vind zelf de blauwe mascara erg leuk. Geeft een leuke extra touch aan de look en ik wilde de mascara graag gebruiken. Daarom koos ik ook voor een matchemde blauwe kleur onder mn oog. Ik vind de combi van oranje met goud al enorm geslaagd. Draagbaar, maar toch erg passrnd bij koningsdag.

Doe jij vandaag iets aan Koningsdag? Veel plezier!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Heftige look met alle felle kleuren eigenlijk..
  Beau recently posted…Catrice Luxury Lacquers HolomaniaMy Profile

 2. Reply

  mooie look heb je gemaakt! de oranje kleuren vind ik erg mooi, de rode lipstick zou ik vervangen door een oranje lipstick. het staat je wel erg mooi!
  XOXO esmee
  esmee recently posted…essence 3x effect nail polish!!My Profile

 3. Reply

  Leuke look! Ik draag vandaag oranje op mijn ogen
  Lotte recently posted…Playing with make-up: The jokerMy Profile

 4. Reply

  Geweldige look!!!
  Manon recently posted…Essence Cookies & Cream – Hand BalmMy Profile

 5. Reply

  gaaf gemaakt πŸ˜€
  femketje recently posted…NOTD 26/4; Naked On Kingsday!My Profile

 6. Reply

  Het knalt lekker!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Write and Share Your LinkMy Profile

 7. Reply

  Wat een mooie look, de kleuren lopen zo mooi in elkaar over πŸ™‚

 8. Reply

  Wat een toffe opvallende look! Ik heb vandaag helemaal geen make-up gedragen.
  Paola recently posted…Mua Undressed paletteMy Profile

 9. Reply

  Wauw wat ben je toch goed πŸ™‚ Mooi !
  Mariska recently posted…Happy Koningsdag!My Profile

 10. Reply

  Wooow, dit is echt geweldig! Ik hou van extreme looks, maar dit ziet er ook nog eens enorm stijlvol en mooi in thema uit! 100% LOVING IT <3
  Nienke recently posted…MAY #NAILLINKUP THEMESMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge