Look || I’ve Got The Blues, But I Don’t Mind

Iets wat ik al een tijdje niet meer gedaan heb is echt spelen met make up. Gewoon tijd maken en een extreme look maken. Ik wilde voor iets donkers gaan, gezien ik dat eigenlijk nooit doe. Ik besloot er een foto tutorial bij te maken.

Ik begon de look met een basis van wit met het NYX jumbo pencil in Milk. Een creamy potlood waardoor felle kleuren beter uitkomen. Daarna heb ik Chaos uit het UD Vice palette op mijn bewegende ooglid gedept. Naar mijn idee veel minder fel als in het palette zelf. In mijn crease heb ik Black Market aangebracht en geblend.

Vervolgens heb ik met een wattenstaafje een scherper lijntje gemaakt waar mijn wing moest komen en met Shopping At Portobello Road, een blauwe gelliner van Essence uit de Vintage District collectie maakte ik een wing. De tussenstand:

Ik wist niet zo goed hoe ik verder moest en uit angst dat ik de look zou verknallen maakte ik tussendoor een paar foto’s. Hieronder in de zon. Kan je de shimmers in de oogschaduws goed zien.

Ik heb er verder geen stappen meer van. Maar ik bracht een gijze oogschaduw genaamd Armor aan onder mijn oog. Met een vloeibare eyeliner (Essence Liquid Ink) zette ik over de blauwe gelliner een dun lijntje en op mijn waterlijn ook. Dit doe ik niet zo vaak omdat je ogen daardoor zo snel kleiner lijken en soms ook alsof je gehuild hebt (iig bij mij). Daarna bracht ik nog mascara aan en klaar was de look.


Ik gebruikte de Rimmel Wake Me Up foundation in 100 Ivory. Op mijn wangen heb ik de Essence blush uit de Class of 2013 collectie en op mijn lippen een nude lipstick van MAC; Innocence Beware.


Het is een donkere look waar ik niet zo snel de deur mee uit zou gaan.

Ga jij wel eens zitten en spelen met make up?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Pretty! Ik vind blauwe oogschaduws altijd zo mooi staan (nou ja, behalve jaren 60 blauw :P)

 2. Reply

  Wauw, vind het je heel mooi staan! Die blauwe eyeliner is prachtig πŸ™‚

 3. Reply

  Ik vind het te hard bij jou, omdat je heel zacht van jezelf bent. Doch de look heb je prachtig gemaakt. En daar ging het om, spelen met… Zou een groene versie willen zien!

 4. Reply

  Wat een mooie look heb je gemaakt!

 5. Reply

  gave blauwe look πŸ˜€

 6. Reply

  Mooie look! Ik vind blauw zo’n mooie oogschaduwkleur. Zeker in combinatie met donkere kleuren.

 7. Reply

  mooie look meis, staat je goed!

 8. Reply

  Prachtige look zeg!

 9. Reply

  Mooie look, staat je erg goed

 10. Reply

  Oh wauw, wat staat dit je mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge