Look || Inspired By Fall

Ik heb al een tijdje niet echt makeup meer op gedaan. Soms voelt het alsof het teveel moeite is. Helemaal omdat het er ‘s avonds nog helemaal goed opzit. Ik had weer eens zin om me helemaal op te tutten en dit is het resultaat.

Links zie je mijn gezicht toen ik net onder de douche vandaan kwam. Mn haar was ook nog een beetje nat. Rechts zelfs met foundation op.

Een lijst van producten die ik heb gebruikt:
* Max Factor Lasting Performance 101 Ivory Beige
* P2 – Powder & Blush Duo 010 Beautรฉ
* Gosh Eye Shadow Base
* Sleek Storm palette
* Coastal Scents Fall Festival Palette
* Inglot P430, Matte 329 en AMC 54
* Rimmel Lasting Finish By Kate 03 Rosetto
* Catrice Ultimate Colour 070 Light The Fire
* Catrice Gel Liner – 020 It’s Mambo Nr 2
* Essence I โ™ฅ Extreme Crazy Volume Mascara

Foundation gebruik ik niet zo vaak. Ik voel me al heel snel tรฉ opgemaakt als ik foundation op heb. Maar ik kan wel merken dat het herfst is. De foundation was een haartje te donker, terwijl het in april wel precies goed was qua kleur. Nou heb ik maar 1 foundation.
Ik breng deze het liefste aan met mijn neppe real techniques expert face brush aan. De haren staan vrij dicht op elkaar, een beetje het idee van een kabuki, maar dan heeft deze een platte bovenkant en die brengt de foundation streeploos aan.

Ik poederde het af met de poeder uit mijn nieuwe P2 powder en blush duo. Ook de blush gebruikte ik ervan. Een mooie lichtroze matte blush. Voor de look zelf heb ik eerst een oogschaduwbasis van gosh aangebracht en met een grote fluffy kwast heb ik de matte bruine kleur uit het storm palette in mijn crease geblend. Dat is een beetje mijn go-to ‘truukje’ met looks. Eerst een neutrale kleur in mijn crease en daarna kleuren erbij. Over de bruine oogschaduw heb ik de aubergine kleur uit het fall festival palette aangebracht. Ik heb meerdere kleuren uit datzelfde palette gemixt en op mijn bewegend ooglid gedept. Goudkleurige oogschaduws onder mijn oog aangebracht.

Na gelliner en mascara besloot ik te gaan voor een nude lipstick. Maar ik vond de nude lisptick op een of andere manier te bruin. Dat was me nog nooit echt opgevallen met deze kate lipstick. De lipstick is wel fijn romig, maar bruiner dan ik me kan herinneren. Ook vond ik dat de look wel een beetje meer pit kon gebruiken en koos ik voor een rode lipstick.

Welke lipstick vinden jullie leuker staan?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooi geworden!

 2. Reply

  super pretty ooglook ๐Ÿ˜€

 3. Reply

  Wat een mooie herfstlook!! Ik vind je blog echt super leuk, ik kijk er elke dag weer op.
  Liefs

 4. Reply

  Mooie look en je felle lipstick vind ik veel mooier dan het nude kleurtje wat je eerst op had.

 5. Reply

  Wat een prachtige look Lin!

 6. Reply

  Onwijs mooi, leuk uitgekozen!

 7. Reply

  Mooie ooglook! En qua lipstick ga ik toch voor de rood kleurige

 8. Reply

  Heel mooie look!

 9. Reply

  oeh mooie ooglook, staat je goed! De kleur van je lippen vind ik ook echt heel gaaf, ik hou van rode kleuren

 10. Reply

  Echt mooi zeg! En inderdaad erg herfstig ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge