Look – In The Garden

Ik vind looks maken steeds leuker. In het begin dat ik met makeup begon droeg ik vooral groene oogschaduw en dat heb ik al een hele tijd niet meer gedragen. Ik wilde vooral afwisselen, maar ik vond het wel weer leuk om te dragen.

Toen ik de look ging maken wist ik eigenlijk nog niet dat het een groene look zou worden. Ik begon met Permanent Taupe. Een neutrale, matte colour tattoo. Ik vind het lastig om die netjes aan te brengen, dus met een witte oogschaduw (M351) heb ik de randjes geblend. Dezelfde witte oogschaduw zit in mijn binnenste ooghoek. In mijn crease heb ik M333 geblend en op mijn bewegend ooglid zit M385. De eyeliner is Essence Liquid Ink (my fav) en mascara Triple Black van Essence. Verder heb ik nog de Catrice Camouflage Cream gebruikt op mijn wangen ipv foundation (inspired by Nikkie).

Ik heb geshaped met Make-Up Studio Earth Powder in M1, de highlighter is die van Essence uit de Breaking Dawn collectie en blush is MAC Scene to be Seen. De lipstick die ik op heb is Catrice The Nuder The Better.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Dit staat je echt mooier dan felle kleuren, je bent gewoon een natuur meisje! <3

 2. Reply

  Mooie look zeg! De kleuren staan je echt goed πŸ™‚

 3. Reply

  Mooie tinten groen!

 4. Reply

  Wauw, prachtige kleuren zeg! Staat je heel erg mooi!

 5. Reply

  Ziet er erg goed uit. Kleur staat goed bij je!

 6. Reply

  Wow gaaf! Ik hou zelf niet zo van groene kleur, maar bij je ogen staat het geweldig πŸ™‚

 7. Reply

  staat je super mooi!

 8. Reply

  De look staat je super goed πŸ™‚

 9. Reply

  Prachtige look lin, past goed bij de kleur van je ogen!

 10. Reply

  Wat staat dit je mooi zeg!

 11. Reply

  Die kleuren staan je echt goed! Mooi look!

  x

 12. Reply

  Wauw, prachtig! Mooie kleurtjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge