Look || I Started With .. Nevermind

Van de week viel mijn oog op het Urban Decay Vice 2 palette. IK WIL HET. ‘Ja,..’ zei dat stemmetje in mijn hoofd ‘maar je gebruikt nummer 1 bijna nooit’. Ja dan mag ik het tweede palette ook niet. Enige oplossing is dus het vice palette meer gebruiken.

Ik besloot voor deze 4 oogschaduws te gaan. Ik wilde sowieso Unhinged en Vice gebruiken. Meer wist ik eigenlijk niet.

Ik hou van een goude oogschaduw onder mijn oog. Op een bepaalde manier laat dat mijn ogen stralen en dan zie ik er toch wat minder moe uit.

Van de 20 oogschaduws in het palette is ongeveer de helft neutraal en de helft is fel. Blauw, paars, goud, groen, roze. Die blauwe stak er voor bij helemaal bovenuit.

ik begon voor deze look met mijn diadermine dagcreme en daarover bracht ik gelijk Maybelline Fit Me Foundation aan met mn fake expert brush. Ik begon al heel enthousiast concealer aan te brengen en daarna Scene to be Seen MSF van MAC op mijn wangen aan te brengen. Kon ik de helft wegvegen omdat de blauwe oogschaduw helemaal onder mijn ogen zat. Onwijze fallout. Nooo! Watje met remover, de helft weggehaald, opnieuw foundation (nog uit de kwast) aangebracht en nieuwe concealer.

De look was wel vaak blenden en opnieuw aanbrengen. Blenden, opnieuw aanbrengen. Maar het resultaat mag er wezen. Ik koos ervoor om geen eyeliner te gebruiken omdat ik dan meestal het idee heb dat ik de helft van de kleuren bedek. Na P2 volume mascara heb ik Barry M 153 aangebracht. Een barbieroze lipstick.

Wel palette ligt in jouw stash stof te happen die dat eigenlijk niet verdient?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Erg mooie kleurencombinatie! β™₯

 2. Reply

  Mooie ooglook! Ik vind UD Vice 1 nog altijd mooier dan 2 ;D

 3. Reply

  Hele leuke look. Gaaf hoe je de twee felle kleuren hebt gecombineerd!

 4. Reply

  Mooi, staat je echt heel goed πŸ™‚

 5. Reply

  Wat een mooie look!

 6. Reply

  Wat een mooie look, met hele mooie kleuren. Goed dat je geen eyeliner gedaan hebt.

 7. Reply

  Heel mooi! Ik hou van dit palette!

 8. Reply

  Zeer, zeer, zeer, zeer x20 mooi palet!

 9. Reply

  Heel mooi, deze palette, bij mij wordt alles gebruikt, ik heb 5 kleindochters dus dan weet je het wel haha.

 10. Reply

  Hele mooie look, ik vind het palette ook prachtig en je lipstick trouwens ook πŸ™‚
  Liefs,

 11. Reply

  Ik vind de blauwe kleur heel erg mooi <3

 12. Reply

  OMG wat is dit een mooi palette!! Vind de ooglook ook erg mooi, leuke kleurencombi …

 13. Reply

  Mooie look heb je er mee gemaakt. De kleuren zijn echt prachtig bij elkaar.
  Love,

 14. Reply

  Wat een prachtige look! Je ogen ‘poppen’ echt door de kleuren. Ik vind de lipstick trouwens ook super gaaf.

 15. Reply

  Hele mooie ooglook! Het Vice palette is zo mooi, ik vind hem zelf mooier dan 2.

 16. Reply

  Prachtige look en dat gouden lijntje onder je ogen staat je inderdaad super mooi. Ik vind het Vice 1 palette erg leuk, maar het Vice 2 palette nog net wat leuker ^^

 17. Reply

  amazing! leuke kleuren heb je gebruikt, staat je goed

 18. Reply

  Wat een super mooie look!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge