Look | Hi, Mr Mail Man

Meestal belt mn postbode aan als ik foto’s aan het maken ben. Hij kijkt wel eens raar op. Als ik maar 1 oog met oogschaduw heb, of aan elk oog een andere look. Dit keer was ik bijna klaar met foto’s maken.

Ik wilde eigenlijk alleen even mn make up doen voor ik boodschappen ging doen. Daarom greep ik mn go to palette van Inglot. Neutrale kleuren. Matte en shimmery. Ik besloot voor shimmery te gaan. Olijfgroen, goud en koperkleurig. Goud (P430)ย gebruikte ik onder mijn oog. Ook al zou je het misschien niet zeggen, voor de look gebruikte ik deze 4 oogschaduws:ย P419, P433, P404 en P606.

Met opruimen kwam ik een oudere eyeliner tegen. Die uit de papagena collectie. Een groene eyeliner in stift vorm. Ik gebruik deze nauwelijks omdat ik het niet zo fijn vind werken, maar het werkt opzich best. Na een paar keer gebruiken is het puntje een beetje bot en kan je niet meer zo nauwkeurig werken. Het werd een dikker lijntje dan ik wilde. En ergens vind ik het helemaal niet zo op eyeliner lijken als er geen zwart lijntje staat. Of nuja, er mist imo iets.

Voor de basis gebruikte ik de Rimmel Wake Me Up foundation in 100. MAC Scene To Be Seen als blush. De Metal Glam highlighter op mijn junbeenderen en neus. Op mijn lippen heb ik Fuchsia Flash van Maybelline.

Naar welk palette grijp jij het liefst?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  pretty ooglook ๐Ÿ˜€

 2. Reply

  Mooie look zeg; ook wel mijn favoriete kleuren voor een ooglook!

 3. Reply

  Mooie ooglook! Ik vind de kleur op je lippen ook heel erg mooi trouwens.

 4. Reply

  Hele mooie look! ๐Ÿ˜€ Dit soort kleurtjes gebruik ik ook vaak.

 5. Reply

  super mooie look!

 6. Reply

  Wat een mooie look, erg tof gedaan!

 7. Reply

  Weer een mooie look! Nice ^^

 8. Reply

  wat een prachtige look heb je gemaakt, staat je goed lady!

 9. Reply

  Wat een mooie look, staat je mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge