Look: Blue Vintage

Het werd wel weer eens tijd voor een leuke look. Gezien ik de gelliner die ik zo graag wilde hebben nog eens echt moest dragen besloot ik er eens lekker voor te gaan zitten en deze te gebruiken. Vandaag een neutrale look met een leuk blauw randje.

Wat ik gebruikte voor deze look?
* Urban Decay Naked 2 palette
* Sleek Bohemian palette
* H&M spring flower blush
* Essence Vintage District 01 Shopping @ Portobello Road
* Essence Stay Matt Lipcreams Velvet Rose & Smooth Berry
* MAX mascara
* Too Faced Shadow Insurance

Op de foto met de paletten zie je ook twee kwasten. Nadat de Zoeva Bamboo set me lichtelijk telleurstelde had ik eigenlijk dringend goede blendingkwasten nodig. Ik bestelde daarom bij de Boozyshop twee kwasten van Bdellium en daar ben ik wel enorm blij mee. Zachte haren en blenden erg goed.

Ik koos voor YDK uit het Naked 2 palette en met een grote blendingbrush bracht ik dit aan in mijn crease en blendde dit omhoog. Suspect bracht ik echt alleen in mn crease aan en op mn bewegend ooglid zie je Foxy. Onder mijn oog zie je de paarse kleur uit het Bohemian palette.

Willen jullie vaker looks zien? of moet ik het maar gewoon bij nagellak houden?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie draagbare look! Ik zou het erg leuk vinden als je meer looks gaat doen πŸ™‚

  1. Reply

   Dat vind ik leuk om te horen! Ik weet niet zo goed of looks nu wel of niet gewaardeerd worden πŸ™‚ Thanks

 2. Reply

  Mooi met die winged liner :3

 3. Reply

  Mooie look! De eyeliner staat je goed

 4. Reply

  Wauw Lin, echt heel mooi gedaan! De kleuren gaan trouwens perfect samen. Ik ben echt verliefd op de gel liner, ik hoop dat ik hem ergens nog kan vinden!

 5. Reply

  Wat een prachtige look! De blauwe eyeliner staat je ontzettend goed πŸ™‚

 6. Reply

  Ziet er heeel mooi uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge