Look – Autum Leafs

De laatste week is het echt prachtig weer. De zon schijnt vaak en overal zie je de mooie kleuren van de verkleurde bladeren. Rood, geel, oranje, bruin. Prachtig. Toen ik mn blogsale online zette bedacht ik me dat ik me dat ik weer eens echt tijd moest maken voor een look. Zeker ook omdat ik nog helemaal geen foto’s gemaakt had met mijn donkere haren.


Na het aanbrengen van mijn favo dagcreme -Diadermine Hydratatie Dag- bracht ik mn foundation aan. NYC All Day Long smooth skin foundation in de kleur classic beige. Dat doe ik met de expert face brush van Real Techniques. Ik poederde dit af met een translucent powder van Essence.

Voor mn gezicht gebruikte ik verder MAC Brunette als blush, Collistar Patchwork highlighter en Hema browgel in mn wenkbrauwen.

Op mijn ogen gebruik ik Maybelline Color Tattoo in Permanent Taupe als basis. Ik gebruikte vooral Inglot oogschaduws. Ik gebruikte M363 (bruin op mn bewegend ooglid), P430 (goudkleurig, binnenste ooghoek), P606 (koperkleurig, in mn crease) en een cranberry oogschaduw van Coastal Scents uit het Fall Festival palette. Want ik heb nog geen cranberry kleur van Inglot.

Op mijn lippen heb ik NYC Gramercy Park Plum. Een soort chubby stick, lipcrayon. Ik vind het product heel fijn. Het is een soort labello met veel pigment. 1x aanbrengen is voldoende voor de kleur en blijft best lang zitten. Nadeel is dat je vaak randen blijft houden. Alsof je alleen lipliner op hebt.

Welke kleuren oogschaduw gebruik jij graag? Wat is jouw favo palette?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  De combinatie van dat paars met koper vind ik echt heel mooi!
  Amelie recently posted…5 Picks: Things I Would RepurchaseMy Profile

 2. Reply

  Hele mooie look. De oogschaduw ziet er echt prachtig uit en de lipstick staat je ook echt goed!
  Nicole recently posted…L’Oreal Rouge Caresse LipsticksMy Profile

 3. Reply

  Prachtige look! Staat je heel mooi.
  Fabiënne recently posted…UNBOXING NIEUWE CAMERA! Sony DSC-WX500My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge