Look || A Touch Of Gold

Ik baal echt zo hard dat Inglot weg is in Eindhoven. Inglot Nederland is failliet verklaard en ja, dan zijn winkelruimte en medewerkers duur. Ik vond het zo fijn om even advies te vragen als ik de stad in ging. Nu moet ik naar amsterdam of amersfoort geloof ik. Ik wilde zo graag een derde 10 pan pallete, concealer en een blush palette. Ik gebruik de twee paletten die ik heb zo vaak en graag. Ik blij enorm blij met de 20 kleuren die ik heb. De oogschaduws blenden makkelijk en je hebt echt maar heel weinig nodig.


Op het moment zit het palette met meer neutralere kleuren in mijn every day bakje. Ik heb de paletten zo samengesteld dat ik er hele looks mee kan maken. Echt ideaal zo’n freedom system. Je kan zelf de kleuren bepalen. Je kan zelf de hoeveelheid oogschaduws bepalen en je kan ze er ook zelf indoen, zodat het zit zoals jij wilt. En als je het wilt veranderen, kan je met het magneetje in bijvoorbeeld het deksel de oogschaduws er weer uit tillen. Toen ik mijn tweede palette aanschafte heb ik een aantal oogschaduws gewisselt. Als je swatches wilt bekijken kan je hier en hier kijken.

Ik heb de BeYu Eye Base als primer gebruikt. Ik begin een look in mijn crease. Met een fluffy blendingkwast heb ik een matte donkerbruine (M329) oogschaduw aangebracht. Als je met een blendingkwast alleen het topje in de oogschaduw dipt, doen de rest van de haren automatisch het blendingwerkt. Over mijn bewegende ooglid en op mijn wenkbrauwbot heb ik een shimmery highlighter aangebracht. Ik ben echt verliefd op AMC26. Deze staat mooi op je ooglid, wenkbrauwbot, maar ook op je jukbeenderen.

Aan de binnenkant van mijn crease heb ik P606 aangebracht; een koperkleurige shimmery oogschaduw. Volgens mij heeft Catrice een vergelijkbare Liquid Metal oogschaduw. Sowieso lijken de Liquid Metal oogschaduws qua finish en textuur een hoop op de pearl oogschaduws van catrice. Of ze net zo makkelijk blenden weet ik niet, ik heb ze namelijk niet.

Onder mijn oog bracht ik een gouden oogschaduw aan. In mijn geval P430. Ik vind dat net iets extra’s geven, zo’n kleurtje onder je oog. Als eyeliner gebruikte ik Essence Liquid Ink eyeliner. Ik vind die enorm fijn werken omdat deze een dun kwastje heeft. Je kan het lijntje zo dik maken als je zelf wilt.

Jammer genoeg waren mijn full face foto’s niet goed gelukt. Dit waren namelijk de enige scherpe foto’s.

Wat is jouw favoriete oogschaduw palette?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie look! Ik gebruik nu het meest mijn Catrice Ultimate nude palette.

 2. Reply

  Mooie look heb je gemaakt.

 3. Reply

  Mooi!

 4. Reply

  Dit staat je erg mooi, wat een mooie kleuren

 5. Reply

  staat je mooi πŸ˜€

 6. Reply

  Handige tips! Superleuk πŸ™‚

 7. Reply

  Wat een mooie look en wat staat het je goed.

 8. Reply

  Oeh ziet er mooi uit!

 9. Reply

  WAAAUW! Echt een hele moooie look!

 10. Reply

  Superrrr mooi! Ik zeg, meer looks!
  Prachtige kleuren zijn het, wauw…

 11. Reply

  Wat een mooie look heb je gemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge