Lipstick Challenge – Week 2

Wow, de eerste week is gevlogen. Samen met mn intentie om alle selfies op instagram te zetten. Het was wel mijn bedoeling om dagelijks een foto te plaatsen, maar ik kon het op een bepaalde manier wรฉl op mijn spiegelreflex en niet op instagram. Jammer dan.

Het was eigenlijk best een Catrice weekje geworden zo. Op twee lippies na zijn ze allemaal van Catrice. Geheel onbewust, want ik heb dagelijks in mn houder gekeken welke kleur ik die dag het leukste vond.

Van links naar rechts zie je op de foto’s :
Dag 8 – Catrice Pinkadilly Circus
Dag 9 – Catrice Light The Fire
Dag 10 – Catrice The Nuder The Better
Dag 11 – Miss Sporty I Love
Dag 12 – Catrice Alluring Pink
Dag 13 – Catrice Matt About You
Dag 14 – Essence Natural Beauty


Dag 8 Catrice Pinkadilly Circus
Een lipstick die ik al een hele tijd niet meer had gedragen, maar wat wel een prachtige kleur is. De lipstick is wel iets roziger dan op de foto’s. Hier overigens de laatste dag met uitgroei. Ik was mn grijze haren (zie de pijl) zo zat dat ik het zelf geverfd heb.


Dag 9 Catrice Light The Fire
Nieuw haar, ik had gelijk zin om voor een opvallende kleur te gaan. Ik voelde me echt top. Light The Fire is echt een felrode lipstick die best glossy is en lekker smeert. Echt een typische lipstick van catrice. Er zitten wat glittertjes in heb ik het idee.


Dag 10 Catrice The Nuder The Better
Nude lipsticks waren een hele tijd een hype. Catrice had toen twee nude kleuren; een in een zilveren huls en deze in de zwarte huls. De ene was meer oranje en de andere meer roze. Ik denk dat de rozigere lipstick is. Na een goede dag kwam een beetje een slechte dag. Ik voelde me niet zo heel goed en dat zie je toch wel aan me. Al had ik wel een good hair day. Ik vind het leuk dat mn haar van donker naar rood loopt. De lipstick zelf is goed smeerbaar en blijft redelijk zitten. Tussen eten door blijft deze best zitten, maar na een hapje moet je het toch wel bijwerken.


Dag 11 Miss Sporty I Love
Deze lipstick is lekker fel. Smeert onwijs goed uit. De lipstick is vrij romig en naar mijn mening eigenlijk een beetje te romig. Het trekt erg in de lijntjes en wijkt dan. Beetje gek misschien, maar ik vind de lipstick het mooiste als je een beetje aanbrengt en dan met je vinger uitveegt. De lipstick is niet matte en droogt niet op. Het is wel een beetje glossy, maar dat zie je niet zo heel erg op je lippen. Ik vind de kleur vooral heel fel en moest er erg aan wennen. De lipstick is ook niet heel erg longlasting, maar voor 2,49 kan je deze makkelijk nog een keer bijwerken.


Dag 12 Catrice Alluring Pink
Jaa, mijn nieuwste aanwinst. Ik vind dit zo’n mooie kleur. De lipstick is echt een verbetering. Ik vind de formule zo fijn. De lipstick blijft veel langer zitten dan ik gewend ben van Catrice. Ik vind dit de leukste kleur van de twee.Dag 13 Catrice Matt About You
Even een snelle vergelijking. Vorige week droeg ik Colour Bomb en ik baalde toch wel dat ik er geen dupe van heb. Matt About You is een haartje lichter, maar net zo matte en ik heb het idee ook een beetje roder. Zeker op mijn lippen heb ik het gevoel dat de lipstick anders is. Ook deze vind ik het mooiste als ik deze met mn vingers uitveeg. Dan zijn de lijntjes niet zo zichtbaar en blijft het langer zitten.


Dag 14 Essence Natural Beauty
Weer een nude lipstick. Deze heeft wel een beetje een oudroze ondertoon. Of moet ik deze gewoon oudroze noemen? Ik vind de kleur mooi. De lipstick voelt heel fijn op mn lippen, maar blijft helaas niet zo lang zitten.

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  heel erg leuk, er zitten tinten tussen die ik heel erg mooi vind…..vooral je nieuwste aan winst is een toppertje….die staat je helemaal super!
  Petra recently posted…Max &More: Bright Nude and Candy Floss…(Try out)My Profile

 2. Reply

  Ik vind Essence Natural beauty mooi <3
  Manon recently posted…Italie deel 3 – Shopping Center Le FontaneMy Profile

 3. Reply

  Wauw, de kleur van Miss Sporty staat je echt mooi!
  Beau recently posted…BOEKREVIEW: Toen ik je zag – Isa HoesMy Profile

 4. Reply

  die roze tinten staan je zo girly ๐Ÿ˜€ nice!
  femketje recently posted…Get To Know Femketje; 1-15 Augustus 2014.My Profile

 5. Reply

  Leuke challenge! ^^

 6. Reply

  De meeste kleuren vind ik erg mooi!
  Eilish recently posted…Fashion โ™ฅ OOTD | familie pokertoernooiMy Profile

 7. Reply

  Leuk! Dag 12 en dag 14 vind ik super mooie kleuren en die vind ik je ook heel erg mooi staan.

 8. Reply

  Wat een mooie lipsticks, vooral die laatste vind ik prachtig <3
  Anna recently posted…MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 33My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge