Lipstick Challenge – Week 1

Vorige week las ik op Live Life Gorgeous dat ze de lipstick challenge wilden gaan doen en ik zat er al een tijdje over na te denken, maar ik ben er niet zo goed in. Hm, nou ik heb het in de eerste week gemerkt. Dagelijks een selfie maken is nog niet zo mijn ding, maar het is half gelukt. Ik heb wel foto’s gemaakt met mijn camera maar ze nog niet echt allemaal op instagram geplaatst. Nja, pech maar. Hier de eerste week.


De foto’s zijn niet helemaal geworden zoals ik wilde, want bij dag 7 is het uiteraard superbewolkt en ik het lukte niet en toen wilde ik niet meer. Ik droeg deze week:

Dag 1 – NYX Indian Pink
Dag 2 – Make Up Studio 53
Dag 3 – MAC Pinkfringe
Dag 4 – Catrice Colourbomb
Dag 5 – Miss Sporty 39 Sweet Berry
Dag 6 – Maybelline 904 Vivid Rose
Dag 7 – Catrice Tell Me A Berrytale


Dag 1 – NYX Indian Pink

Dit is echt een van de lipsticks die ik kocht. Nuja, eigenlijk moet ik overgekocht zeggen, want ik heb deze via een blogsale. Leek me wel leuk om hiermee te beginnen. Deze is onwijs smeermaar. Superboterig en heeft ook nog een gouden shimmer erin. Ik vind het een hele zomerse kleur.


Dag 2 – Make Up Studio 53

Wederom een lipstick die ik in een blogsale overkocht. Niet dezelfde, maar voor 4 euro probeer je een lipstick sneller dan als je er in de winkel 16 euro voor neerlegt. Mazzeltje, want dit is de perfect nude kleur voor mij. Blijft erg lang zitten en zou ik zeker weten opnieuw kopen. De lipstick smeert wel goed uit, maar is wat harder en je hebt niet dat ‘smelt op je lippen’ gevoel.


Dag 3 – MAC Pinkfringe

Mijn nieuwste aanwinst! Ik wilde deze graag weer opdoen. Ook deze is niet supersmeerbaar, maar brengt wel genoeg pigment aan en droogt snel op. Dit is een satin finish en droogt dus een beetje matte op. Er zitten nog wat blauwe shimmers in die je op de swatch wel goed ziet. Ook deze blijft goed zitten.


Dag 4 – Catrice Colour bomb

Een oude favoriet! Deze Colour Bomb is een mooie koraal kleurige matte lipstick. Ik draag deze niet zo heel vaak omdat ik er maar 1 heb, deze uit een LE komt (uit de revoltaire collectie) en bang ben om deze op te maken. Ik heb wel een lipstick die er erg op lijkt, maar geen dupes.


Dag 5 – Miss Sporty 39 Sweet Berry

Een van de ontdekkingen vond ik wel deze lipsticks van Miss Sporty. Deze hebben superveel pigment en zijn superzacht en supersmeerbaar. Ja super. Het zijn geen longlasting lipsticks, maar voor die prijs kan je best nog een keer smeren. En ze hebben erg leuke kleuren. Ik geloof dat ze 2,50 per stuk zijn.


Dag 6 – Maybelline 904 Vivid Rose

De Coloursensational lipsticks van Maybelline vind ik ook erg fijn. Onwijs leuke en vooral felle kleuren en de lipstick blijft vrij lang zitten. Ik koop ze vooral als ik ze met 1+1 gratis acties O-) want ze kosten geloof ik 11,95 per stuk.


Dag 7 – Catrice Tell Me A Berrytale

Ik hou van Catrice lipsticks en koos voor een donkere kleur. Af en toe heb ik daar wel zin in. Het paste ook wel bij mn paars/roze look die ik had gemaakt.

Wat vind jij van zo’n challenge?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Jou staan ook echt serieus alle kleuren… Echt heel mooi! En vooral diepere kleuren. Nooit gedacht dat de lipsticks van Make-up Studio zo fijn zijn. Binnenkort eens kijken, ik hou van langhoudende lipsticks.
  PinkFairy recently posted…2 looks met La Femme palette (via Big Bazar)My Profile

 2. Reply

  Die laatste twee zijn erg mooi!
  Dionne recently posted…Summer Musthaves | What to wear? #6My Profile

 3. Reply

  Leuke challenge. Je hebt echt mooie kleuren gedragen! En ook heel heerlijk gezegd ze staan je allemaal echt heel erg mooi. Vooral die van make-up studio staat je erg classy.

 4. Reply

  Wat een mooie kleuren! Staan je mooi πŸ™‚
  Mariska recently posted…Win! The Body Shop Early Harvest Raspberry bodybutter + shower gelMy Profile

 5. Reply

  Wauw, je kan echt zoveel kleuren goed hebben πŸ™‚
  Beau recently posted…My Favorites: Oude gamesMy Profile

 6. Reply

  Die donkere kleur van Catrice en de Colour Bomb heb ik ook! Mooie lipsticks allemaal πŸ™‚ X
  Anna recently posted…SHOPLOG | HEMAMy Profile

 7. Reply

  Pink Vivid en Sweet Berry vind ik ontzettend gave kleuren die ik je ook heel goed vind staan! De andere kleuren vind ik ook heel mooi πŸ™‚

 8. Reply

  wow, de donkere ( laatste) kleur vind ik je supermooi staan…

 9. Reply

  Leuk dat er steeds meer blogger aan deze challenge mee gaan doen! Ik ben zelf bijna halverwege met de 30 day lipstick challenge en vind het erg leuk om te doen. Zo gebruik ik lipsticks die ik anders nooit zo snel pak, ik heb altijd 5 stuks die ik ‘vast’ gebruik, haha!
  Deborah recently posted…On my way: Ebay #2My Profile

 10. Reply

  Hmmm, zitten hele mooie tinten tussen! En ze staan je werkelijk allemaal prachtig.
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Limited Edition *Road Trip*My Profile

 11. Reply

  colour bomb van catrice blijft mooi al vind ik het laatste kleurtje je ook wel goed staan!
  Angelique recently posted…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge