Lip Challenge 2016 – Deel 6 MAC, Catrice, Max Factor & Make Up Studio

Ik heb het idee dat ik een beetje door mn nude lipsticks aan het raken ben om naar werk te dragen. Tussendoor probeer ik wat meer aparte kleuren te dragen. Kleuren die ik te weinig heb gedragen.

 Ik heb twee nudes deze week die ik al bijna op heb gemaakt. Ik durf ze bijna niet meer te dragen. De catrice lipstick (en die van vorige week) kan ik niet opnieuw kopen helaas, maar die van Make Up Studio wel. Of ik moet gewoon een nieuwe prachtige nude vinden.

Make Up Studio 53

Ik kocht deze van Angelique over in een blogsale. Zo blij mee want dit is zo’n mooie nude. Ik denk dat ik dit ook wel een perfecte nude durf te noemen. Dit is ook wel een lipstick waarmee ik verschil merk in houdbaarheid omdat deze gewoon een stuk langer blijft zitten op mn lippen dan bijvoorbeeld catrice.

Max Factor Star Wars 40

Ik zag deze bij Serena voorbij komen geloof ik een ik vond em gelijk wel cool, maar nuja beetje apart maar had er geen 14 euro voor over. Later kwam ik deze in de uitverkoopbak tegen voor 5 en heb ik em meteen meegenomen. De lipstick is zo zacht! Brengt zo makkelijk aan. Niet erg longlasting maar ach. Ik moet em nog eens proberen over en andere lipstick. Maar ik vind een gouden lipstick wel heel tof en niet zo raar als ik dacht.

Catrice The Nuder The Better

Dit is eigelijk wel een van die lipsticks elke beautylover in hun stash heeft zitten. Maar zoals je ziet is de mijne bijna op. Het is gewoon een hele fijne nude. De lipstick brengt makkelijk aan een dekt goed. Het is een ultimate colour lipstick. Niet perse ontworpen om lang te blijven zitten. Is niet erg, want met 2 tellen is deze bijgewerkt.

MAC No Faux Pas

Ik heb een zwak voor zulke donkerroze kleuren. Ik heb er dan ook een stuk ook wat. No faux pas, diva-ish, Flat Out Fabulous, iets feller; viva glam Miley Cyrus. Ik had er al weer een paar met op het oog maar moest deze eerst iets vaker gaan dragen. Deze bleef vaak liggen omdat ik dacht dat het een retromatte was, maar dat is Flat Out Fabulous. Retromatte is een supermatte lipstick en ik vindhet heel uitdrogend aanvoelen op je lippen. Deze trekker meer in de lijntjes en je ziet alle velletjes. Grote verrassing toen ik deze opdeed. Brengt makkelijk aan (ipv stroef), geeft veel kleur af en blijft lang zitten zonder af te geven. Dat laatste neemt mn konijntje Skippy me wel in dank af. Ik was vergeten dat ik een (felle) lipstick op had, maar geen roze nijntje. Ik bracht deze begin van de middag aan een halverwege de avond had ik alleen nog een lipliner op. #notsocharming

Catrice Pink A Berry

Onder het motto “welke draag ik eigenlijk nooit?” Viste ik deze uit mij la. Voor mij viste catrice net achter het net door de frost achtige finish. Ik krijg er zo’n jaren 90 gevoel van. Maar wanneer ik deze op heb vind ik het meevallen. Het is denk ik met wat voor look je het draagt. Jammere aan deze lipstick is verder dat deze iets teveel product afgeeft. Je ziet op de swatch op mn arm al rolletjes en dat is op je lippen ook. Ik heb ze er met een tissue even afgehaald, maar nja. Met catrice the nuder the better zou ik em bij kunnen werken zonder spiegel, dat zou ik bij pink a berry niet durven.

More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge