Lip Challenge 2016 – Deel 5 Mac & Catrice

Jeetje. Week 5 alweer! Dat betekent dat ik halverwege ben! Zijn jullie de posts al moe? Ik vind het zelf steeds leuker worden. Ik heb allemaal lipsticks ontdekt die ik vergeten was en dat ‘ik wil nieuwe’ gevoel is weg. Het leukste aan lipstick vind ik toch wel dat je een blotebillengezicht helemaal kan opfleuren. Als je geen tijd heb voor makeup; (likje mascara en) een felle lipkleur!Het is wel een beetje een MAC week geworden. Een beetje per ongeluk. Nadat ik de blogpost over Ariana Grande 2 schreef, pakte ik MAC Candy Yum Yum en Silly erbij. Hoe paars was die lipstick nou in vergelijking met mn twee felste lipsticks? Op zich lijkt Ari 2 gewoon fuchsia, maar naast een neonroze als CYY, is het toch wel een stuk paarser dan ik dacht.

Daarnaast pakte ik een oude vertrouwde erbij. Catrice Elisabeth is een van mijn eerste Catrice lipsticks en een grote favoriet. Nog maar een paar keer dragen en ze is op. Ik had gehoopt dat ik nog een ‘backup’ via een blogsale kon kopen, maar helaas. Ik moet gewoon een nieuwe favo nude vinden.

De swatches! Drie matte lipsticks, een shiny en een half matte. Allemaal 1 veeg. Ik hou van het pigment, maar ik zal je zometeen uitleggen waarom ze niet allemaal favoriet zijn.

MAC Viva Glam – Ariana Grande 2

Ik ben zo blij dat ik deze toch besteld heb! Ik vind het zo’n mooie en aparte kleur. Β Ik vind de mate finish niet vervelend, maar sinds doe ik er wel een gloss over.

MAC Candy Yum Yum

Niet schrikken. Β Er is niets ‘ergs’ met mn oog. Het hoort bij mn reuma. Ik moet het batuurlijk wel in de gaten houden maar elke paar maanden heb ik een gevoelig en geirriteerd oog. Dan is het rood en lichtgevoelig en doe ik geen make up op mn ogen dan maar een felle kleur. Mn lippen geven bijna licht in het donker. Hier heb ik de lipstick eigenlijk pas net op en ik vind het erg droog ogen op mn lippen. Nadeel van matte lipsticks.

MAC Silly

Deze week was wel de week van de wenkbrauw voor me. Ik doe normaal eigenlijk niets qua bijtekenen. Ik vind het al snel te veel worden. Bij de foto hierboven schrok ik wel een beetje.daar moest ik iets aan doen, dus deed ik weer teveel πŸ˜‚πŸ˜‰ nuja. Maar gewoon proberen. Β Wederom niets qua oogmakeup. Nogsteeds een pijnlijk oog en dus een felle kleur. Silly is een matte, maar kunnen ze beter onder de retromatte stoppen denk ik. Silly vind ik enorm uitdrogend. Zo jammer. Ik vind em niet zo fijn aanvoelen en daarom draag ik em bijna nooit. Ik bedacht dat ik de lipstick met mn vingers wel kom uitvegen en dan met gloss. Silly is lichter van kleur dan CYY maar vind em minder fijn. Maar zoals je ziet is de kleur alsnog fel.

Catrice Elisabeth

Ik denk dat dit mn eerste en anders een van mn eerste lipstocks van Catrice is. Zo vaak gedragen omdat het zo’n mooie nude kleur is. Lekker glossy en voelt heerlijk aan. Er zit een vleugje roze in waardoor deze overal bij staat. Nou als ik hier toh een dupe van kan vinden ben ik gelukkig.

Catrice InCORALably Pink

Echt coral zoals in de naam staat vind ik em niet, maar een mooie kleur is het wel. Er komt een hoop kleur vanaf en brengt makkelijk aan.

 

 


Lip Challenge 2016 – Deel 1 πŸ’„ Lip Challenge 2016 – Deel 2

Lip Challenge 2016 – Deel 3πŸ’„ Lip Challenge 2016 – Deel 4

More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge