Lip Challenge 2016 โ€“ Deel 4 โ€“ MAC, Rimmel & PS Love

Ik ben schijnbaar gemotiveerder dan ik dacht. Het komt gewoon precies zo uit dat ik op donderdag weer 5 lipsticks heb gedragen รฉn op de foto heb gezet. Ik vind het ook steeds leuker om lipstick te dragen. Iets wat heel suf klinkt als make up lover zijnde. In de zomer droeg ik niet zoveel make up omdat het toch steeds van mn gezicht af droop, maar daarna eigenlijk niet meer zo opgepakt. Nu pas weer nu werk.


Pas nu met de challenge besef ik me hoeveel MAC lipsticks ik heb,ย รฉn er is er nog een onderweg. Ik heb er nu 16 en heb wel duidelijk favorieten. Ik heb ze allemaal wel eens gedragen, maar sommige moet ik echt vaker dragen. Ik ben ook nog wel zo zuinig om ze niet in mn handtas te doen. Bang om ze kwijt te raken, maar nu met de challenge ben ik daar een beetje vanaf aan het stappen. Ik heb wel geprobeerd zoveel mogelijk verschillende kleuren te pakken.

Deze week droeg ik MAC Watch Me Simmer, Rimmel Mayfair Red Lady, MAC Miley Cyrus, MAC Innocence, Beware! en P.S. Love – Ultra Shine 47


MAC Watch Me Simmer


Deze lipstick stond zo’n tijd op mn wishlist. Ik heb em bij een hoop andere bloggers gezien in de tijd dat ik MAC lipsticks nog echt veel te duur vond, toen ik net begon met bloggen. Deze komt uit de Shop MAC, Cook MAC collectie uit 2012. Maar deze lipstick was razensnel uitverkocht. Ik heb deze uiteindelijk overgekocht in een blogsale. Dankjewel Angelique! Hij bracht me wat vrolijkheid op een dag dat ik me niet zo lekker voelde. Ik vind het zo fijn dat dit een amplified lipstick is. Soms zie ik een mooie kleur en dan is het een matte. Amplified voelt veel fijner op je lippen. Creamy zonder al teveel glans.

Rimmel Mayfair Red Lady


Ik was aan het kijken in mijn la en bleek dat deze gewoon nog helemaal niet gebruikt is. Hoe dan? Ik kan me niet herinneren dat ik deze ooit gekocht heb, dus ik denk dat ik em gekregen heb en gewoon in mn la gestopt heb. Ik draag bijna nooit rode lipsticks omdat ik er onwijs bleek doorย lijk. Wel is deze omwijs romig en smeert fijn uit. Supergepigmenteerd is deze, want met 1x aanbrengen dekt compleet. Wel binnen de lijntjes kleuren, anders is het een knoeiboel.

MAC Miley Cyrus


Ik vind zulke felle kleuren echt super! Zoals je ziet heb ik deze ook best vaak gedragen. Door de Amplified finish voelt deze heel fijn op je lippen.

MAC Innocence, Beware!


Ik heb deze lipstick gewonnen bij Kelly en dit was mijn eerste MAC lipstick. Toen pas merkte ik verschil in kwaliteit met Catrice en Rimmel. Het is een cremesheen, maar dekt best goed. Ik doe graag twee of 3 laagjes op zodat deze helemaal dekt.

P.S. Love – Ultra Shine 47


Deze felle lipstick kocht ik bij Primark. Ik heb even getwijfeld of ik wil makeup bij primark moest kopen, maar besloot het eens te proberen. Ik vind de lipstick fijner dan ik had gedacht. Brengt soepel aan en is niet te romig. Geeft veel kleur af en blijft best ok zitten.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Echt hele mooie kleuren allemaal zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge