Lip Challenge 2016 – Deel 3 – Bourjois , Rimmel, Max Factor & Essence

Ik zweer dat het eergister was dat ik deel 2 tikte. Man man, wat vliegt de tijd. Ik heb weer een aantal mooie lipsticks uit mn lade gehaald. Sommige in haast, andere lang overna gedacht.Β  Met 15 zit ik bijna op 1/3e. Ik had niet verwacht dat ik het zo goed zou volhouden. Ik vind het toch leuker dan ik had gedacht.


Deze week droeg ik Bourjois Ultimate Shine 26 – Rimmel Kate 101 – Rimmel Kate 03 – Max Factor So Berry en Essence Natural Beauty. Je kan denk ik prima zien op welke dagen ik heb gewerkt en op welke dagen ik thuis zat. Ik ga toch voor nude tinten op werk.

Bourjois – Shine Edition – Shine 26


28 oktober
Deze lipstick is bijna een shiny labello met een klein beetje een kleurtje. Dat soort lipsticks moet je denk ik ook soms hebben. Niet te aanwezig en daardoor zie je het roze van mijn natuurlijke lippen er ook goed doorheen. Ik vind het wel een mooi effect. Let ook even op mn mickey oorbellen :p en vooral niet op mijn bleke gezicht en het feit dat ik mn mascara vergeten was XD #ikwasnietlekker

Rimmel – Kate 101


29 oktober
Ik heb hier nooit een review over geschreven. Hardstikke stom natuurlijk, maar kwam denk ik ook wel omdat ik deze beauty in de sale gescoord heb. Ik zag de rode huls en moest toch even kijken. Ik nam nog een lipstick van deze collectie mee en die is iets tussen roze en rood in. Supermooi en hele fijne lipsticks.

Rimmel – Kate 03


31 oktober
Soms baal ik wel dat ik thuiskom met donker en het dus eigenlijk niet zo veel uitmaakt of ik ‘s ochtends of ‘s avonds de foto’s maak. Ik probeerde het ‘s ochtends en man dat net wakker gezicht vind ik maar niets op foto’s. Ik moet nog wennen aan de softbox zo in het donker en brakke foto alert! Maar je ziet de lipstick wel heel mooi. Prachtige nude. Jammer dat je deze niet meer kan krijgen, want deze is al half op.

Max Factor – 765 So Berry


1 november
Valt het op dat dit nu mijn favo vest is? Geinspireerd door halloween (de dag erna) pakte ik weer eens een vampy lipstick uit de kast. Ik wist niet meer dat deze zo bruin was. Ik dacht dat deze meer berry was. Maar misschien is dat ook door de naam. Ik vind het wel leuk omdat je er gelijk heel anders uitziet.

Essence – Natural Beauty

Β  2 november
Ik heb een nieuw jurkje en daarbij hoorde ook een heel fijn nieuw gevoel en dus mn haar in de krul en mooi in de makeup. Dan voel ik me ook echt een beetje een prinsesje. Ja dagen moet je zelf leuk maken. Ook dit is een grote favoriet, want deze lipstick is bijna op. Een beetje een nude roze kleur. Ik denk dat deze kleur bij iedereen mooi staat.

Lip Challenge 2016 – Deel 1 – Mac, Maybelline & Essence

Lip Challenge 2016 – Deel 2 – Maybelline, MAC, Catrice

 

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Oeh wat een mooie tinten zitten ertussen zeg. Ik vind dat donkere tinten jou bijzonder goed staan!
    Nicole recently posted…Birthday Haul (Incl. Dior, Søstrene Grene, Herome, Essence & More!)My Profile

  2. Reply

    Sommige heb je echt veel gebruikt zeg! Mooie tinten zijn het.
    Manon recently posted…Mijn verjaardagcadeaus deel 2My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge