Linstagram – Januari

Ik hou van instagram, maar op een bepaalde manier denk ik er niet aan om erover te schrijven op mijn blog. Hier dus een samenvatting van ongeveer heel januari.

 

Het jaar begon goed. Vaatwasser, nieuwe salontafel, meer imageplates en makeupjes, meer yankee candle kaarsjes. Lekkere toetjes, en een nieuwe jas en cape. De nijntjes renden lekker rond door de huiskamer en mijn lamp is eindelijk opgehangen. Mijn oma was jarig, we speelden spelletjes en hebben gegourmet.

Afgelopen week was het twee dagen supermistig. Ik kon echt nauwelijks iets zien. Ik kwam een kapot nagellak flesje tegen bij de kruidvat; iets wat ik nog nooit gezien had. Mijn beste vriendin maakte grieks eten en de kat vond het er ook superlekker uitzien. Ze bleef op mn schoot zitten, zo dat ik eigenlijk niet kon opscheppen. Mimi heeft de salontafel ontdekt. Dat het net hoog genoeg dat ze eronder kan zitten en ik kan dan niet bij dr. Lekker verstopplekje dus. We speelden harry potter cluedo, sooki ging in mijn armen dr pootje poetsen en het sneeuwde. Een micheal kors winkel komt naar Utrecht en we gingen naar de ikea.

 

Wat heb jij laatst zoal gedaan? Nog geshopt in de sale?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Leuke foto’s allemaal! Ik heb alleen wat geshopt bij de hunkemoller en the body shop the glazed apple lijn πŸ™‚
    Dana recently posted…I LOVE: roses tattooMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge