Linstagram – De afgelopen maand

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een ‘ my week in pictures’ heb gedaan. Leek me wel weer leuk om dat op te pakken. Wel grappig dat mensen om me heen het steeds vaker ‘Linstagram’ noemen. Weer eens een kijkje naar wat ik de laatste tijd heb uitgevoerd.


Knuffelen met Sooki.

Voor het eerst in een lange tijd at ik boerenkool, en ik vond het nog best lekker ook. Misschien kwam het door alle rookworst erbij dat ik het nu lekker vond. Al denk ik niet dat ik het zelf ga maken.

Ik heb het wel verteld, maar ik ben verliefd op de koperen woonaccessoires. Een nieuwe lamp voor boven de eettafel was mijn eerste item en sinds zijn er meer bijgekomen. Ik hou van deze lamp.

Ik ben weer eens aan het DIYen geslagen. Het resultaat was niet helemaal zoals ik wilde, maar het was best geslaagd.

Man, 4 weken geleden zat ik nog gewoon in de zon op het terras. Heerlijk. De Indian Summer duurde dit jaar lekker lang <3

En ook ontbijten kon lekker bij mn ouders in de tuin. Heerlijk.

Mamma maakte lekkere buchy omdat ik er was <3

Mimi zat zowaar in het mandje en dat gebeurt nooit. Daar moest wel een foto van gemaakt worden. Op een bepaalde manier is het mandje stom omdat die plooien heeft en dat ligt niet lekker. Dat het net aanvoelt alsof je op een wolkje ligt, naaah.

Mn broertje was jarig en vierde dat aan het strand. Lekker binnen bij een vuurtje met hapjes en drankjes en het was supergezellig.

Ik ging met mn moeder en met Pieter Hoofddorp in en ik kwam bij V&D een heel schap met Sleek makeup tegen.

Bij de action deed ik alvast wat kerstinkopen. Ik zag allemaal leuke versierseltjes en ik kon ze niet laten liggen.

Samen met mn moeder ben ik bezig met het maken van fotoboeken. Mijn ouders zijn naar amerika geweest (bryce canyon en arches) en daar hadden ze tig foto’s van maar nog geen fotoboek. Alleen mam is enorm kieskeurig in de foto’s en duurt het wat langer dan als ik het had gemaakt. Maar het resultaat gaat mooi wezen.

Pieter kocht in Hoofddorp een nieuw spel en dat moest uigeprobeerd worden. Het duurde even voor ik Scotland Yard doorhad, maar het is een leuk spel. 1 iemand is een ontsnapte boef en de andere zijn politie en moeten hem insluiten. Je weet alleen elke 5 beurten ofzo pas waar hij is en je hebt heel veel vakjes waar hij heen kan. Ook grappig. Je hebt een app waarmee je gebouwen kan zien. Heel tof.

Meer koperkleurige items! Bij de intratuin vond ik allemaal leuke vaasjes en waxinelichthoudertjes en vond het erg leuk staan zo samen.

Ik werd getagd om te laten zien waar ik mee bezig was en ik was op dat moment bij de fysiofitness. Ik doe mijn cardio en oefeningen onder begeleiding van een fysiotherapeut en die corrigeert me als ik mijn oefeningen fout doe of als ik de oefening even niet kan doen, hij een andere oefening bedenkt.

Ik had ruzie met een lichtjesgordijn. Het zat zo in de knoop. Danku kruidvat. Ik spaar nu al wc rollen om de lichtjes om een te wikkelen.

Ik kwam op de markt nog lekkere verse en zoete aardbeien tegen en kon ze niet laten liggen.

Ik had een halloweenfeestje en die was natuurlijk niet compleet zonder pompoen. Ik was zelf verkleed als heks en de hostess was een vampier.

Gezellige familieavond met ijs en sjippies. Even geen laptop of telefoon erbij. Lekker film kijken met zn allen.

Bij mam heb ik ook een aantal kleurboeken liggen en stiften dus ik ging onder een dekentje zitten en lekker kleuren. Op een gegeven moment is het alleen klaar, want dan doen mn vingers pijn.

Ik vind het wel grappig dat modetrends terug komen. Ik had op mn 12e ofzo al van die furry truien en die maken nu helemaal een comeback.

Bij het tuincentrum bij mn ouders hadden een hele hoek met 50% korting. Ik vond nog een koperen lamp en die was dubbel afgeprijsd en kostte nu maar 12,50. Daarvoor kon ik em niet laten liggen.

Bij Primark vond ik deze leuke furry trui nu met konijntje. Zo leuk.

Big Bazar heeft gradient Linda ‘wol’. Het was een soort katoenen buisje. Vrij dik, maar wel zacht en fijn voor een sjaal.

Mam had lekker stroopwafelijs voor me. Ik word altijd superverwend als ik bij mam ben.

Ik was dus een aantal dagen bij mn ouders en de ene dag zijn we naar de action geweest en daar zag ik een kerstboom. Ik wilde wel een grotere nepboom en nam em mee samen met een hoop meer kerstballen en slingers. Ik kon het niet laten en heb em gelijk opgezet. Het was idd erg vroeg, maar ik vind het wel supergezellig met de lampjes.

Het winkelcentrum bij ons ging eindelijk open en er stond ook een stand met een vrouwtje die net voor zichzelf begonnen was met een makeup merk dat ik nog neit kende. LR. Schijnbaar een duits merk waar Heidi Klum en Bruce WIllis gezichten van zijn. Ze wilde me wel opmaken en ik was best verrast. Het zijn dus allemaal minerale producten en is qua prijs meer a la Art Deco.

Wat voor leuks heb jij laatst gedaan?

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Sooki en Mimi ๐Ÿ˜€

 2. Reply

  Wat leuk om al die fotos te bekijken….vooral de foto van mimin in het mandje is zo leuk!…….zelf was ik deze week een dagje naar mijn pasgeboren kleindochter en het was zo heerlijk om haar te knuffelen en heel goed te bekijken,,,,jammer dat je niet zo heel lang kunt kleuren, want het is zo ontspannend om te doen…
  groetjes Petra
  Petra recently posted…8 handige tips om je haar te fรถhnen…My Profile

 3. Reply

  Wat een gezellige foto’s! Ik vind je lamp boven je eettafel echt prachtig!
  Kelly recently posted…Photodiary #93 MAC Heirloom Mix, Kerst & Lazy daysMy Profile

 4. Reply

  ja die furry truien waren wreed in toen ik net op de middelbare school zat :’)
  femketje recently posted…Catrice Illuminating Blush โ€“ 010 I Am Nuts About You.My Profile

 5. Reply

  Leuke foto’s, die trui met die konijn is echt super!
  Manon recently posted…WIN; 2x โ‚ฌ20 aan shoptegoed bij Smartphonehoesjes.nl โ˜†My Profile

 6. Reply

  wat is het leuk om zo te zien wat er afgelopen maand allemaal is gebeurt en ik denk over een jaar of wat nog leuker. ga zo door

 7. Reply

  Die furry trui is echt gaaf ๐Ÿ˜€ (Linstagram is ook wel geniaal bedacht).

 8. Reply

  Wat een leuke foto’s. Die trui met dat konijntje is echt te schattig!
  Lisa’s Beautybabbels recently posted…Gewoon Nederlands TagMy Profile

 9. Reply

  Die trui met dat konijntje is zo leuk.
  Liefs, xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge