Linstagram #2 November

Wow, het weekend is alweer voorbij. Het gaat zo snel, maar het was wel een leuk weeekend. Tijd om weer de afgelope tijd op een rijtje te zetten.

Pieters zusje ging verhuizen en had nog een paar meubels nodig. Tripje langs de ikea gemaakt waar we de bedden hebben uitgetest.

Dat is niet het enige wat we deden bij de ikea. Een lacktafeltje als vensterbank en een kleedje voor bij de bank.

Het winkelcentrum om de hoek is geopend en daarbij ook een slager. Ik kon de spareribs niet laten liggen. Er zat echt veel vlees aan, zo lekker!

Ook kochten we bij de ikea twee malm ladekastjes. Pieter zette ze in elkaar en ik ruimde ze in. Daarbij kwam ik zoveel kleding tegen die ik eigenlijk niet meer leuk vond of paste. 2 vuilniszakken vol gingen weg.

Ik ging met vrienden uit eten en daarna naar Lacuna Coil; een van mn favo bands. Het was zo gezellig en de muziek was goed. Topavond dus. Ik was de volgende dag erg moe, maar de pijn viel enorm mee.

Ik vind het superleuk dat Harry Potter weer op tv is. Jammer genoeg was alleen het eerste deel extended, maar ik kan nogsteeds hele stukken meepraten. Tijdens het filmkijken zette ik een blogpost klaar.

Bij het opruimen vond ik een parfum terug waarvan ik dacht dat ik deze kwijt was of bij iemand vergeten had. Zo’n enorme opluchting. La vie est belle is mijn favoriete parfum. Ik had ’em tijdens de verhuizing in een tasje gedaan van lancome die ik bij aankoop kreeg. Nooit gedacht dat ik em daarin had gedaan.

Ik haalde gist bij de bakker en maakte buchty. Ik had daar weer eens zin in. Ik maakte dat eerst met mn oma, maar nu kan ik het zelf. Ze zijn goed gelukt, maar ik moet het nog vaker maken.

Ik kocht een bal van hooi voor de nijntjes. Of er knaagt niemand aan, of allebei tegelijk en dan vechten ze erom. Schattig om te zien.

We hielden een HWP voor Pieters vrienden en we kregen toffe kadootjes. Zelfgeknutselde kledingkast met geld aan de hangertjes en leuke tekeningetjes.

De dvd van Within Temptation kwam binnen die ik had gepreorderd. Zo tof omdat ik bij beide concerten was.

Ik was weer aan het swatchen en kocht een paar dingetjes.

Soms ben ik zo moe dat ik enorm tegen cardio opzie, maar het hoort bij mn fysiofitness. Ben zo blij als de crosstrainer er weer op zit.

Mijn bestelling van nailpolishfashion kwam binnen. Pretty rainbow 🙂

Ik kocht een 20 pan palette over en ik zat zo te kijken dat ik precies 10 matte oogschaduws had voor in 1 palette en dat ik ongeveer zulke kleuren had als in een palette dat eens had samengesteld. Ik heb mn matte kleuren in mn 20 pan palette gedaan en ik heb nu een neutraal matte palette, neutraal shimmery en een overige kleurtjes palette.

Ik had het fotoboek al een maand geleden gemaakt. Ik kocht via groupon een coupon voor een fotoboek van printerpix en het duurde even om het af te maken omdat de software niet fijn werkt. Daarna een week of 3 voor het  gemaakt was en toen nog een week voor het binnen was. Het resultaat was top, maar ik baal een beetje dat het een liggend boek is omdat ik voor de rest alleen staande boeken heb. Wel jammer dat de cover scheef is, maar verder is het boek wel heel mooi.

Nieuwe lakjes moeten ook geswatched worden! Er was zon en ik ging aan de slag.

Knuffelen met een konijntje van vrienden van vrienden. Ze was zo lekker zacht en wilde knuffelen. Zo lief, maar er hing gewoon een wolk van haartjes.

Bij de Xenos vond ik deze leuke vaasjes voor 1,99 per stuk. Het middelste is een waxinelichthoudertje en komt van de action.

Pixum had weer een kortingscode voor 30% en ik sloeg mn slag. Ik had twee boeken al klaarliggen. Eentje met foto’s van 2000-2007 en een met foto’s van 2007-2013. Dikke boeken met veel foto’s. Deze boeken had ik met 5 dagen binnen. Heel verschil.

Ik had vlees bij de slager gehaald omdat ik zelf een keer svíčková wilde maken. Nu het kouder wordt had ik daar weer echt zin in en ik wil het ook zelf kunnen maken. Ik heb wel een aantal keer gezien hoe het moet, maar nu was het eigenlijk gewoon zelf maar proberen. Het is goed gelukt. I’m happy.

Ik bestelde een nieuw shirt. Ik volg @bunnymadre graag op instagram. Ik hoop dat deze voor kerst er is. Het ziet er zo leuk uit!

Op de markt kocht ik vers fruit. Bosbessen, frambozen en aardbeien (niet op de foto). Zo lekker door de yoghurt.

Lekker zondag middag kerstkaarten knutselen. Ik heb foto’s gemaakt met mn nijntjes en leuk geprint karton gekocht bij de action. Lekker ouderwets knutselen.

Heb jij nog iets leuks gedaan van het weekend?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Die trui met konijntjes is zo schattig.
  Liefs, xxx

 2. Reply

  aahh die trui met bunnies is zo cute ;D
  femketje recently posted…FOTD 24/11; Little Red Riding Hood Halloween & Xmas Look In 1!My Profile

 3. Reply

  Leuke fotos, wat een schattige trui!
  Manon recently posted…Max & More – Concealer Stick (Light Beige)My Profile

 4. Reply

  Die kerst trui, lief! Mooie lakjes heb je gekocht (en geswatcht 😉 ) En Lacuna Coil is ook een van mijn favo bands! Helaas ben ik niet bij het concert geweest 🙁
  Roxanne recently posted…Koken en bakken met Rox: Pita pizza’sMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge