Lin vs Lin – Mei – Pop Art

Pop Art. Ja, dat meisje met de stippeltjes of Marilyn van Andy Warhol. Hoe moeilijk kan het zijn? Nou, Ik geloof niet dat ik ooit zoveel lelijke nailarts gemaakt heb. Ik heb er zelfs acryl verf bijgehaald. Man, dat is lastig.

Ik begon met een vrij witte basis. OPI – My Vampire Is Buff. Daar bracht ik 3 laagjes van aan. Het is een beetje een off white kleur. KLein beetje beige erin en misschien nog een drupje grijs. Vampireskin.

Ik heb een poging gedaan om mijn vooruitgang bij te houden. Ik vond het met verf lastiger om dunne lijntjes te maken, maar ik kan makkelijker opnieuw beginnen zonder mijn basis opnieuw te lakken. Ik heb het wel ingekleurd met nagellak. Geel is Etos 113, Blauw is Essie Butler Please en Rood is China Glaze With Love.

Hier nog een beetje van mijn referenties. Dan snap je dat lelijke groene ding op mn ringvinger ook een beetje meer. In pop art heb je schijnbaar of zoenende mensen of een huilende vrouw. Ik vind het maar lastig met al die stippeltjes. Moeilijk om haar er niet uit te laten zien alsof ze onder de puistjes zit. Mission failed.

Nee popart is niet zo mijn ding. De regenboog nailart wordt wel weer een mooie nailart hoor! Promise! Kijk ook even bij Lin wanneer haar nailart online staat!

[poll=”14″]

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind jou nail-art heel niet zo slecht hoor! Hij is erg gaaf πŸ™‚
  Beau recently posted…TAG: Common white girlMy Profile

 2. Reply

  Het is wel duidelijk een pop art. Dus zo slecht is het allemaal nog niet hoor!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Highlight Of My SummerMy Profile

 3. Reply

  Wow dat heb je echt geweldig gedaan!
  Manon recently posted…Ciate Paint Pots – Cha Cha ChaMy Profile

 4. Reply

  wooow…gaaf

 5. Reply

  Ik vind ze toch erg mooi, hoor!
  (wat mij nog wel een beetje dwars zit is dat popart heel veel meer is dan alleen cartoon/comic afbeeldingen >.>; )

  1. Reply

   Ik heb bewust gekozen voor maar 1 stijl pop art; de engelse. Dat vond ik typerender dan de amerikaanse pop arts. Maar niet alles van pop art kan ik vertalen naar nailart.

 6. Reply

  Eerlijk gezegd vind ik het wel heel goed gelukt!!
  Swatched recently posted…NOTD:: Matte SorbetMy Profile

 7. Reply

  holy moly, erg gaaf πŸ˜€
  femketje recently posted…Photo Of The Week: Bird Girl.My Profile

 8. Reply

  Wow, dat je dit kunt. Met Pop-art heb ik niet zoveel, maar vind het super knap dat je jet zo op je nagels weet te maken.

 9. Reply

  Sorry, ik vind ‘m echt veels te druk! Maar… Wel ONTZETTEND knap gedaan!!!

 10. Reply

  Mooi! πŸ™‚ Ik heb die van jou gekozen
  Mariska recently posted…Blog VakantieMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge