Let It Glitter – Space Ranger & Eternally Grateful

Hoewel ik dol ben op Lacquester, is dat niet het enige Nederlandse indie merk. Suzanne maakt al een tijdje zelf nagellak en dan vooral glitterlakken. Ze verkoopt deze via Etsy en heeft al een flinke hoeveelheid lakken in dr shop staan. Laatst zag ik een paar lakken voorbij komen op instagram die ik niet uit mn hoofd kreeg. Die moest ik gewoon hebben!Laat ik beginnen met Space Ranger. Ik hou van flakies. Ik hou van mn Pornflaks, maar ik had het idee dat Space Ranger meer kleuren flakies had. Geen idee, en maakt niet zoveel uit. Ik wilde deze gewoon hebben. Ik lakte deze over zwart. Ik begon met 1 laagje.

Maar ik vond 1 laagje nog best leeg. Ik deed daar nog een laagje overheen.

Maar ook een derde laagje kon niet uitblijven.

Het ene moment zie je vooral blauw/groen en dan weer paars/roze. Ik zie ook af en toe oranje, maar niet hel vaak. Ik ga het toch doen; verglijken met de lacquester pornflakes. Ik heb het idee dat Space Ranger na 3 laagjes niet zoveel flakies heeft en dus niet zo goed dekt als de pornflakes die ik heb, maar ik vind deze wel minder bobbelig en hier had ik minder grote flakies (die staken bij de pornflakes hier en daar uit). Qua droogtijd enzo eignlijk wel redelijk gelijk aan elkaar. Andere reden waarom ik Space Ranger wilde is omdat ik geen groene pornflake had, en daar een beetje spijt van had.


Eternally Gratefull is een topper met gouden, holo en lila glitters. Ik wilde kijken of ik deze dekkend kon krijgen, maar dan ben ik veeeeel laagjes verder helaas. Daarom bedacht ik me dat ik deze over een gouden lak kon lakken. Maar ik wilde deze ook over een kleur lak laten zien. Ik ging voor een nieuwe Essence Gel lak (zo een zonder lamp waar binnenkort een review van komt).

1 laagje EG is al heel mooi. Subtiel en verspreid mooi, maar valt toch ook wel weer op als de zon erop valt vanwege de holografische glitters erin.

Bij twee laagjs zoals hierboven gaan de glitters al wel meer op elkaar zitten. En met 4 laagjes zoals hieronder zie je de basiskleur al bijna niet meer. Ik was wel onwijs impressed. Ik had een basecoat op, twee laagjes van de peach lak en daarover 4! laagjes van de let it glitter lak en een half uur na het swatchen ging ik boodschappen doen en ik had geen butsen. Nul, geen krasjes niets. Dat is best serious goede droogtijd.

Dr shop kan je hier vinden. Full Size lakken (11 ml) kosten 8 euro per stuk en mini’s (5 ml) kosten 5 euro. Prijstechnisch zijn de full size goedkoper en ik vind het flesje mooier.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw allebei heel erg mooi!
  Manon recently posted…Recept: Hema Make & Bake Confetti KoekjesMy Profile

 2. Reply

  Oeh, die Space Ranger is wel heeeel mooi.

 3. Reply

  Liefde voor Space Ranger! Ik moet zeggen dat ik die ook heel graag wil!
  Sonja recently posted…Shorttrack | korte reviews | AprilMy Profile

 4. Reply

  Oeh wat een gave glitter zeg! Super mooi.
  Nicole recently posted…Current Daily Makeup RoutineMy Profile

 5. Reply

  Wat een prachtige lakjes allebei!
  Mandy recently posted…Mandyโ€™s Life โ€“ April #1My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge