Lazy Sunday – The Essie Special

Het is al weer even geleden dat ik een Lazy Sunday met zelfgemaakte foto’s online zette. Ik keek laatst weer een aantal posts terug (zoals deze, deze, deze en deze) en toen begon het toch weer te kriebelen. Toen het zonnetje lekker scheen maar een witte plank buiten op een krukje gezet en mijn nagellakrek geplunderd. Dit als resultaat. Ik kan vast verklappen; volgende week weer met een ander geliefd merk!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie foto’s . Nagellak is heel leuk om te fotograferen =D

 2. Reply

  WAUWWAUWWAUWWAUW! Ik wil mééééééér Essie!

 3. Reply

  woeeeeh! veel mooie lakjes 😀

 4. Reply

  Hmm….me loves Essie! Erg leuk, mooie foto’s!

 5. Reply

  Mooie lakjes!

 6. Reply

  wauw wat een mooie foto’s en wat heb je veel essie! ;o

 7. Reply

  Kwijjjl! Zoveel moois! Ben echt verliefd en stiekem ook wel jaloers op je Essie collectie. Ik heb er maar twee, boehoe 😀 Echt prachtige kleuren stuk voor stuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge