Lazy Sunday || Make Up Part 2

Ik kwijl altijd zelf over foto’s van makeupjes. We heart it, tumbr, andere blogs. Altijd goed. Zelf heb ik niet zo veel high end make up. Nuja, beter gezegd, eigenlijk helemaal geen. Net alsof budget makeup niet mooi zou zijn op foto’s. Ik veegde de koffietafel leeg, plunderde mijn stash en begon foto’s te maken. Omdat het steeds donkerder begint te worden was dat nog niet makkelijk, maar ik vind de foto’s toch erg leuk geworden.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Super fotos Lin! Zelf word ik ook heel erg blij van stashfotos of het nu budget is of high end :).

 2. Reply

  nice πŸ˜€ awesome foto’s! eyecandy galore :3

 3. Reply

  Heerlijk al die make-up producten bij elkaar πŸ™‚

 4. Reply

  Heerlijk dit soort foto’s πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge